論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有人按門鐘,我叫菲姐問一問係邊個.個"個"字都未講完門已外左. 好在係管理員0者.
我話佢問都吾問就開門,佢話佢睇吾清係邊過,見到佢著西裝以為係先生ma 開門囉.
大家記住啦"著西裝係先生,長頭髮就係太太"... 佢0甘諗野都有0既
我話佢,佢仲笑.我話尼件事好嚴重.我吾係同你講笑,如果係打劫0甘點...你44 歲吾係14歲,14歲0既小朋友都識問左媽咪先啦.

佢尼次係第3次自己開門俾人入屋,好在次次都0甘0岩係屋苑d 職員0者... 上兩次我吾係屋企.尼次我0係度都叫佢吾住,即佢100% 無尼d common sense.

我想出warning letter 俾佢,因尼d 事情可大可小, 打開門俾人入屋打劫,我家無錢,但有我0既心干寶貝,吾傷到嚇親都慘啦

請問有無warming letter sample提供.

禁止訪問

珍珠宮

原帖由 mrs.hamster 於 09-2-11 17:51 發表
哈哈!我老公都試過去錯樓層按錯鐘,個工人都係比我老公入,我老公仲入咗間屋幾步添!如果係我工人我一定勁鬧佢!

ha ha~ 咁都得~ 真係[烏龍呀sir傻bun bun]~

禁止訪問

男爵府

原帖由 Siuchoi 於 09-2-11 17:56 發表

ha ha~ 咁都得~ 真係[烏龍呀sir傻bun bun]~

你講得好0岩好攪笑...
真係吾知好嬲定好笑

首頁

尾頁

跳至