論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

He He~~ 如果你同c6去到agent度, 見到D樣靚, 身材又正既Bun or 印, 年輕貌美, 其它工作經驗都ok, 你地會唔會請呢? 你c6會想請嗎?

我c6話....下次工人佢揀喎~ 超~ 要有得揀先得架~ 似人樣都偷笑啦!!

大宅

係呀, 係呀, 真係想揾個似人樣既都難啦~

我老公有次半夜聽見我個女喊, 行出房門睇咩事, 咁啱工人又行出來, 工人當時無採起頭髮, 我老公之後同我講, 佢比差d 比個工人嚇死... 就係笑死我~

之後...我老公叫我帶個工人去剪頭髮...

原帖由 Siuchoi 於 09-2-11 17:21 發表
He He~~ 如果你同c6去到agent度, 見到D樣靚, 身材又正既Bun or 印, 年輕貌美, 其它工作經驗都ok, 你地會唔會請呢? 你c6會想請嗎?

我c6話....下次工人佢揀喎~ 超~ 要有得揀先得架~ 似人樣都偷笑啦!! :bad ...

大宅

樣靚, 身材又正既Bun or 印....我未見過囉

水晶宮

靚樣不多...身材正就常見...我的EX生過兩個小朋友D身材都 ...

少奶奶的身份,丫頭的命...

子爵府

我就唔會揀啦, 唔怕一萬, 致怕萬一....

男爵府

我見過一個bun.......真係靚過阿太太架........個bun好後生........將把長頭髮........盤扎上頭頂........帶一對長耳環.......仲好鬼白淨........個阿太太就頭髮逢鬆........烏烏wet wet咁........睇見都好笑.

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

你話呢!???

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 babyjerry 於 09-2-11 17:33 發表
我見過一個bun.......真係靚過阿太太架........個bun好後生........將把長頭髮........盤扎上頭頂........帶一對長耳環.......仲好鬼白淨........個阿太太就頭髮逢鬆........烏烏wet wet咁........睇見都好笑. ...
係我黎架!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 babyjerry 於 09-2-11 17:33 發表
我見過一個bun.......真係靚過阿太太架........個bun好後生........將把長頭髮........盤扎上頭頂........帶一對長耳環.......仲好鬼白淨........個阿太太就頭髮逢鬆........烏烏wet wet咁........睇見都好笑. ...

你話我呀....????

大宅

我成日傾向D靚既,
我老公就傾向D醜既, 簡親都係牛頭馬面, 佢驚D好樣既會去做雞雞wor~

牛頭馬面我真係頂唔住, 我怕我火滚時會失控車佢兩巴,
所以盡量簡D唔醜又唔靚囉~

身材...僅係唔想請個索架啦! 但相同video都睇唔出, 好難避!

子爵府

梗係唔請啦,點可以比機會個c6架.

別墅

原帖由 kj803 於 09-2-11 21:56 發表
我成日傾向D靚既,
我老公就傾向D醜既, 簡親都係牛頭馬面, 佢驚D好樣既會去做雞雞wor~

牛頭馬面我真係頂唔住, 我怕我火滚時會失控車佢兩巴,
所以盡量簡D唔醜又唔靚囉~

身材...僅係唔想請個索架啦! 但相同video都睇唔出 ...

太醜又0吾掂,怕bb似左helper 就c 啦。 我真係見過好多bb 或小孩似個醜helper 多過似呀媽架。

大宅

really!?! OMG!

原帖由 stam 於 09-2-11 22:06 發表

太醜又0吾掂,怕bb似左helper 就c 啦。 我真係見過好多bb 或小孩似個醜helper 多過似呀媽架。

複式洋房

有一晚, 亞囝醒左, 行出黎我房, 本來都無乜野, 佢突然尖叫(係驚叫果種), 嚇到我毛管洞, 即彈起救仔, 差d跌屎我呢個大肚婆, 第日問番姐姐, 原來真係佢嚇親亞仔, 佢真係.....醜唔緊要......會飄....就唔好啦.

複式洋房

講真, 請工人都係想佢做家務啫! 樣靚唔靚身材正唔正唔係佢工作範圍有關的事, 所以唔應該睇樣睇身材, 之不過我地去AGENT度都係睇相揀人咋!!! 同我老公會睇下個樣善唔善良, 同狡唔狡猾, 哈~

不過我反而好好奇想知道, 你地有冇聽過有冇人既老公會真係同D賓賓有路架?

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我就通常不會請太肥胖的那種,有感覺好像是比較懶惰的一種,又怕會太大食。

男爵府

我印4姐,靚女.顧傭公司用佢影宣傳單張.165高.座底D CUP . 靚得黎唔妖.最尾,搞咗基啦.

又后生,又靚女,我唔請.
快樂的甜芋快樂的甜芋

大宅

oh, 嘥左!

原帖由 甜芋 於 09-2-11 23:10 發表
我印4姐,靚女.顧傭公司用佢影宣傳單張.165高.座底D CUP . 靚得黎唔妖.最尾,搞咗基啦.

又后生,又靚女,我唔請.

大宅

我哩橦樓有個yanyan, 幾靚, 高高瘦瘦, 身材君暈,識着衫, 佢個老公就係佢僱主, 仲生左個bb, 佢幫佢地打左唔知2年定4年工, 就同個家人既其中一個男人撻着, 個男人本身係咪單身就唔知...

我ex yan超羨慕, she said "she so lucky huh, i saw her husband before, very young, and handsome ar, like 先生...(我: 唔係下話!like先生都handsome?!? )"

我心唸..."人地唔係lucky, 你都可以格! 如果你有人禁索既話!"

原帖由 happyan8300 於 09-2-11 22:45 發表
講真, 請工人都係想佢做家務啫! 樣靚唔靚身材正唔正唔係佢工作範圍有關的事, 所以唔應該睇樣睇身材, 之不過我地去AGENT度都係睇相揀人咋!!! 同我老公會睇下個樣善唔善良, 同狡唔狡猾, 哈~

不過我反而好好奇想知道, ...

複式洋房

咁又係, 我諗好睇佢個樣囉!!
我去搵工人時, 我都見到有個賓, 張相好似菲律賓小姐嗰D款, 我都諗, 會唔會都有人想揀呢?

原帖由 kj803 於 09-2-11 23:27 發表
我哩橦樓有個yanyan, 幾靚, 高高瘦瘦, 身材君暈,識着衫, 佢個老公就係佢僱主, 仲生左個bb, 佢幫佢地打左唔知2年定4年工, 就同個家人既其中一個男人撻着, 個男人本身係咪單身就唔知...

我ex yan超羨慕, she said "sh ...

首頁

尾頁

跳至