自由報料

跳至

首頁

尾頁

王國會長

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

今個星期日,下午一時係第一城鐵路有免費巴士往返巴士廠參觀,大家可以係九巴客戶服務中心拎飛,我已拎左了 。大家可以打去問下。http://www.kmb.com.hk/chinese.php?page=kmbhot

大宅

哈哈, 我囝囝好鍾意車...
等我一陣去睇吓攞唔攞到飛先!!
謝謝報料!!
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

男爵府

原帖由 Carlsson 於 09-2-19 10:59 發表
哈哈, 我囝囝好鍾意車...
等我一陣去睇吓攞唔攞到飛先!!
謝謝報料!!

only for 九巴職員及家屬同樂日

大宅

2009 九巴傑出車長選舉總決賽即日起派發門票
2009九巴傑出車長選舉總決賽將於二月二十二日(星期日)下午一時至六時,假九巴沙田車廠舉行。九巴由即日起於八間九巴顧客服務中心派發免費入場券,先到先得,派完即止。 當日的節目十分豐富,除了巴士駕駛技術比賽外,會場內將展出各款新、舊巴士、更設有精彩攤位遊戲及舞台表演等,老幼咸宜。為方便市民蒞臨會場,九巴將於當日下午安排免費穿梭巴士服務,往返港鐵第一城站插桅杆街出口邱金元中學巴士站與九巴沙田車廠,每五分鐘一班。 歡迎市民前往「九巴顧客服務中心」索取入場券,八間中心的地點位於荃灣鐵路站巴士總站(站長室側),沙田市中心巴士總站,屯門市中心巴士總站,藍田鐵路站巴士總站,美孚巴士總站,尖沙咀碼頭巴士總站、紅磡海底隧道巴士交匯處及天水圍天恆巴士總站。如欲查詢,請致電九巴顧客服務熱線2745 4466 。

九巴即日起免費派發「2009 九巴傑出車長選舉總決賽」門票

男爵府

i think this one tim!!

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 selina1109 於 09-2-19 10:09 發表
今個星期日,下午一時係第一城鐵路有免費巴士往返巴士廠參觀,大家可以係九巴客戶服務中心拎飛,我已拎左了 。大家可以打去問下。http://www.kmb.com.hk/chinese.php?page=kmbhot ...

係呀!
我細佬係九巴之友,
所以收到佢地寄左四張飛黎!
06年12月參觀過一次,
亞仔好開心,
所以今個禮拜日都會去!

大宅

我問咗啦 !!
嗰日係車長選舉日, 可以參觀車廠!!
可以去巴士總站嘅服務中心攞飛。

伯爵府

一個人可以取幾多張飛ㄚ

禁止訪問

伯爵府

原帖由 selina1109 於 09-2-19 10:09 發表
今個星期日,下午一時係第一城鐵路有免費巴士往返巴士廠參觀,大家可以係九巴客戶服務中心拎飛,我已拎左了 。大家可以打去問下。http://www.kmb.com.hk/chinese.php?page=kmbhot ...

好唔好玩呢?

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

thx

大宅

原帖由 嵐嵐21 於 09-2-19 13:47 發表
一個人可以取幾多張飛ㄚ

打電話問時話4張,但去到客務中心時我攞左8張.

大宅

頭先去拎飛都仲有呀

大宅

Just went there with 4 kids...they enjoyed it very much. God bless that the weather today is very good, not hot (despite some sunny moments).

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 homaymay 於 09-2-22 22:57 發表
本來都想去的, 好羨慕呀.

即場去到接駁車站都拎到飛呀!好好玩.我亞囡唔like 巴士都好開心,話好好玩呀~

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

今日我都有帶囝囝去,好好玩,佢話出年要再去過
愛 我 就 別 傷 害 我

首頁

尾頁

跳至