懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

過嚟呢邊再傾la.....wahaha~~~

侯爵府

妹妹童童將會o係
09年3月11日1歲啦~~
所以我會o係3月1日星期日同佢搞
1歲生日會,
希望大家能夠抽時間賞面出席啦!

日期:2009年3月1日(sun)
地點:愛琴海岸會所宴會廳

時間:3-7pm
1.COKI--------2A2B(暫定)
2.岐 ---------1a1b
3.ling---------2a1b
4.米奇------1a1b(暫定)
5.米雪------1A1B
6. cally----- 2a2b(上完堂時間岩岩好~ )
7. 雯雯--------2A2B
8. EVA----------2A2B

侯爵府

21/2/09gathering
大約2:30-3:00
晚大約6:30-7:00落會所食飯
maggie------2a2b
sa------------2a1b
phoebe-------1a
cally----------2a2b
coki---------
岐 ----------1A1B
cherry-------2a1b
crystal-------2A2B(終於叫到呀李生去啦)
米奇------1a1b
米雪------1A1B
evawong----1A1B

侯爵府

引用:
原帖由 mlkk 於 09-2-20 00:20 發表
sa:
我有用skin food既bb cream,missha用過佢紅色個支sample, but我唔太岩,因為我覺好乾

icic....skin food ok ma?
我見網上都有售,我arm arm buy咗支missha紅色21號,試吓o 5 ok先,5好用先用miggoi~

侯爵府

cally,

你去咗食buffet未ar??

侯爵府

phoebe,

我又買咗3件100g薑皂ar,再送件45g比我ar,連郵先$65.4咋,真係好抵~

侯爵府

原帖由 mlkk 於 09-2-19 發表
coki:
你個日要同晴晴去學校旅行?

maggie:
係呀,果陣我地未約架,咁之後約左,諗住唔去,但唔退錢囉,依家咪迫住去囉,早上就去大埔果邊,下午就出沙田市中心(自由活動),成4點先開車返黎呀,又要再預d人遲,唉...所以咪話6點前先黎到囉!!
妳果到搭邊架輕鐵呀?近唔近輕鐵站架?我會到天水圍西鐵站轉!!

cally:
琴晚老公叫我等佢上網整d野先,之後我就唔記得左訂奶粉,頭先訂啦,點知驗證果到好煩,我老公又唔記得信用額係有幾多...依家只好再等今晚喇!!

子爵府

SA:
skinfoodmisshaok,不過兩隻遮蝦都唔太好,skinfood係我同事
o係韓國買既手信,好抵呀hk295,韓國只係7X~~SKINFOOD我係用
蘑菇個隻~~

:

HAHA,
我想話俾你地知好耐,BUT成日唔記得左

米奇:

我冇你FACEBOOK,得你自己帶兩個又真係太攰,你媽咪幫唔幫到你帶一個?

ALL:

我記得好似有媽咪問會所係食咩,其實只係普通中餐,因為我屋企附近得一間外賣,但唔好食,所以我地咁多人都係落去食仲好~~

子爵府

COKI:

ICIC~~
因為我以為開頭黎你HOME,所以以為你OK!我個度係銀座站落,過馬路就係個座,西鐵站轉705/751OK~~

侯爵府

原帖由 mlkk 於 09-2-20 09:49 發表
COKI:

ICIC~~因為我以為開頭黎你HOME,所以以為你OK呀!我個度係銀座站落,過馬路就係個座,西鐵站轉705/751都OK~~

705/751,邊架較快呀?
係呀,果陣都唔知唔退得錢!! 初頭係約7號架,點知吞吞下就到左學校旅行果日喇mouth:

侯爵府

原帖由 mlkk 於 09-2-20 09:44 發表
SA:
skinfood同missha都ok,不過兩隻遮蝦都唔太好,但skinfood係我同事
o係韓國買既手信,好抵呀hk買295,韓國只係7X咋~~SKINFOOD我係用
蘑菇個隻~~

oicic....有bk mami say hanskin都ok ga.....但我費事1次買咁多隻,尋晚本來去新都城dinner就順便去mioggi see see,點知太?冇出到去,就上網buy?missha la,一陣晏d又好想落去吓.....korea買bb cream真係抵好多ar,可惜我幾年前去時未有la~遮瑕我個fd話Estee Lauder白金嗰隻ok....反而佢做緊個間Clinique就麻麻~~
知5知gucci大書包尊門店sell how much ar??
我62買咗返嚟咩咗3次就5咩....e家想放咗佢~

珍珠宮

morning

子爵府

COKI:

705/751都一樣搭3個站,不過兩架O係唔同月台,要睇邊架有車先~~

SA:

你而家陀到後期一定好攰啦!我同事都有買你講H字頭個隻,BUT佢唔鍾意,因為好似化哂妝,(佢平時唔化妝),BB CREAM都係呢兩年先興

GUCCI唔知呀,不過我早兩日先行完,呢期冇乜款我鍾意~~
你老爺想放幾多錢呀?

侯爵府

原帖由 mlkk 於 09-2-20 11:54 發表
SA:

你而家陀到後期一定好攰啦!我同事都有買你講H字頭個隻,BUT佢唔鍾意,因為好似化哂妝,(佢平時唔化妝),BB CREAM都係呢兩年先興

GUCCI唔知呀,不過我早兩日先行完,呢期冇乜款我鍾意
~~
你老爺想放幾多錢呀?

我今日冇咁攰la,所以睇完亞旺就去新都城行吓....因為我都3日冇落過街la....e家最想去mioggi度see see,因我都想買粉底
我62個bag太大la,買番黎時近7千....e家想放5千左右la,佢尋曰buy咗個pvc款ge....細個d咩出街都方便d ma~

男爵府

原帖由 mlkk 於 09-2-20 11:54 發表
COKI:

705/751都一樣搭3個站,不過兩架O係唔同月台,要睇邊架有車先~~

SA:

GUCCI唔 ...

maggie:
你個日本之旅好正呀!我係facebook睇相

男爵府

原帖由 lingha 於 09-2-20 09:27 發表
phoebe,

我又買咗3件100g薑皂ar,再送件45g比我ar,連郵先$65.4咋,真係好抵~

嘩~真係好抵,你坐月時,如果用左真係wor,你話我知...
等我下次有機會時都try try

男爵府

請問有無人知道?

愛琴海岸,係天水圍坐咩車去到嫁?

男爵府

原帖由 lingha 於 09-2-18 20:15 發表

ic....你搬去邊?

我都係搬番係附近,都係村屋,比平時入d,叫鳳降村:D

男爵府

原帖由 lingha 於 09-2-20 09:21 發表
21/2/09gathering
大約2:30-3:00
晚大約6:30-7:00落會所食飯
maggie------2a2b
sa------------2a1b
phoebe-------1a
cally----------2a2b
coki---------
岐 ----------1A1B
cherry-------2a1b
crystal-------2A2B(終 ...

如果我又想join今日報名會唔會太遲呀?
仲有無位 thx

公爵府

畀面勳章

原帖由 jenniferbb 於 09-2-20 12:55 發表
請問有無人知道?

愛琴海岸,係天水圍坐咩車去到嫁?

坐的士啦~~

首頁

尾頁

跳至