自由報料

跳至

首頁
12345...8

尾頁

侯爵府

畀面勳章

唉...send咗cut form,今日PCCW打嚟話不嬲都冇$34/月的PLAN喎,only最平係為起$55/月,請問我應唔應該accept呢個offer呢??定係再等吓先呀,due date係3月頭呀,請俾d意見,唔該哂!

禁止訪問

好媽媽勳章

珍珠宮

畀面勳章

我前晚先收到call, 4月到期, 氹我續約
110/月, 續24個月, 送乜煲乜家電
咁貴, 24個月貴人地成仟幾蚊. 咩煲都買到啦
我無同佢再傾, 我話月費太貴, 考慮轉其他公司

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章

請問去邊取cut form

侯爵府

畀面勳章

多謝咁多位的意見....我會等吓架喇,thanks.

Jason, PCCW話一路都冇咁平喎...個sales仲好似唔憂做咁,態度好差,講到我好似攞佢著數咁....

dincat, cut form可以打熱線叫佢send俾你or去門巿攞,但唔係間間有喎,你最好打去問吓

禁止訪問

男爵府

$34/mth? is it the telephone plan? very cheap bor!

男爵府

我都續左$34PLAN,send 左 cut form, 約一星期後, sales打黎比呢個PLAN。

簽18個月FREE 9個月, $88,
有CALL WATING+來電顯示
加惠康$180 COUPON

大宅

請問你係2G 定3G plan 呢?
原帖由 kit7266 於 09-2-2 10:47 發表
我都續左$34PLAN,send 左 cut form, 約一星期後, sales打黎比呢個PLAN。

簽18個月FREE 9個月, $88,
有CALL WATING+來電顯示
加惠康$180 COUPON

男爵府

是PCCW家居電話

原帖由 ajdourei 於 09-2-2 10:57 發表
請問你係2G 定3G plan 呢?

大宅

原帖由 kit7266 於 09-2-2 11:07 發表
是PCCW家居電話

我 12 月中續左約, 依家都未收到 wellcome coupon, 要唔要打電話去問呢??

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

does anyone know the best offer of PCCW家居電話 if newly register??

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

侯爵府

畀面勳章

原帖由 Jason 於 09-2-2 00:29 發表

係架...你照講就ok.吾洗怕...佢之後"矮"契弟甘架啦..
我2次都係甘.

係呀...咁我都冇咁驚,原來係要大吓佢架,咁我都等吓先喇,最初我驚真係要cut咗個電話呀,見佢個sales 咁嘅態度,真係唔該哂你教路呀.....希望我都續到$34呢個plan啦,

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

我剛於昨天續左$34 個plan!
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

男爵府

四月到期, 早兩日都有人打俾我話送咩電器, 佢未講幾錢我巳cut佢, 話唔要gift, 只要最平既plan, 佢無理我又講, 我又重申只要最平plan, 唔洗送gift, 佢話己經做完晒優惠, 宜家無喎! 我叫佢俾cut form我, 佢話要我打1000攞.

大宅

原帖由 bb716 於 09-2-3 13:40 發表
四月到期, 早兩日都有人打俾我話送咩電器, 佢未講幾錢我巳cut佢, 話唔要gift, 只要最平既plan, 佢無理我又講, 我又重申只要最平plan, 唔洗送gift, 佢話己經做完晒優惠, 宜家無喎! 我叫佢俾cut form我, 佢話要我打100 ...

cut form 去門市拿, 即填即交

男爵府

今朝打去1000, 佢問我心目中要咩價錢,
我反問佢咩價最平, 佢初時話七,八十蚊, 我都要貴, 佢又話最平六十幾咋, 佢話寄張cut form俾我

禁止訪問

首頁
12345...8

尾頁

跳至