美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

-delete-

禁止訪問

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

係咪有D好熱既野係塊面碌下碌下果隻?我今日都做左,都覺firm左,但佢話叫熱石,佢話即係rf..其實係咪一樣呢?我做平你差唔多一半.
原帖由 wansammylothian 於 09-2-18 18:59 發表
啱啱做完 RF facial~ 效果好滿意~

塊面firm 咗, 突別係眼角好明顯, 可能因為我本身 dup.
請問$980 一次係唔係偏貴? 做完一次可以keep 到幾耐? 係唔係真係需要一星期做一次? THANKS ...

大宅

原帖由 wendy614 於 09-2-19 12:04 AM 發表
好貴=.-
我唔會捨得

-delete-

大宅

原帖由 crystaltochan 於 09-2-19 01:06 AM 發表
係咪有D好熱既野係塊面碌下碌下果隻?我今日都做左,都覺firm左,但佢話叫熱石,佢話即係rf..其實係咪一樣呢?我做平你差唔多一半.

RF 應該係射頻, 係機嚟~ 做嘅時候Therapist 用樣好暖嘅嘢係塊面喥好似按摩咁碌下碌下~

男爵府

手入邊仲叫你攞住支棒棒咁?
今朝起身塊面好frim呀,好飽滿..
原帖由 wansammylothian 於 09-2-19 01:25 發表

RF 應該係射頻, 係機嚟~ 做嘅時候Therapist 用樣好暖嘅嘢係塊面喥好似按摩咁碌下碌下~

大宅

原帖由 crystaltochan 於 09-2-19 09:14 AM 發表

no... i didnt hv to hold anything in hand wor~~

男爵府

係呀, 我都試過 . . . 不過你果個真的太貴, 我平你一半!!
對黑眼圈都有幫助 . . . 同埋皮膚firm d
原帖由 crystaltochan 於 09-2-19 09:14 發表

大宅

你係邊間間做?我在現代做$500~
原帖由 wansammylothian 於 09-2-19 01:17 發表

其實我平時唔會咁捨得...不過我星期六搞 bday & farewell party, 所以咪dump本啲囉~

禁止訪問

大宅

河馬媽咪

Please send the details to me
[email protected]
Thanks!

男爵府

吓,咁我都做貴左喎,佢幫你係用咩精華,佢話係意大利牌子s字頭既.
可唔可以pm埋你果間d資料我?
原帖由 河馬媽咪 於 09-2-19 15:59 發表
我做開$450單次 如開course $3900/10次
都係同你地一樣有d熱熱地既野look下look下, 同埋隻手要hold住枝鐵棒

複式洋房

回覆 # 的文章

可否pm美容院名字及电話比我呀?
thank you!!!

大宅

原帖由 hohei 於 09-2-19 15:35 發表
你係邊間間做?我在現代做$500~
請問是course價嗎?單次幾錢thz!

男爵府

我問左個美容師,佢話我做果個叫"太空搪瓷熱石"+3d意大利精華成set做.
其實無諗住做既,呢派皮膚開始差,毛孔擴張去之前係同事傾開解話佢happy hr做facial$150又唔會sell野,諗住去當做下普通清潔.跟住我問佢有咩方法可以收毛孔,我d毛孔勁粗呀,我問佢mts得唔得,佢話我係皮膚開始鬆馳令到毛孔大,佢介紹我做呢個話會令皮膚frim返.開頭都猶豫..做完開始後悔以前成日洗咁多錢買貴價護膚品,買咩骨膠原,買燕窩...仲要唔見成效 ...

大宅

You are doing a complete differeng thing. RF does not use serum.

原帖由 crystaltochan 於 09-2-20 12:08 發表
我問左個美容師,佢話我做果個叫"太空搪瓷熱石"+3d意大利精華成set做.
其實無諗住做既,呢派皮膚開始差,毛孔擴張去之前係同事傾開解話佢happy hr做facial$150又唔會sell野,諗住去當做下普通清潔.跟住我問佢有咩方法可 ...

男爵府

我都搞唔清係咩,rf係咪有好多種?
原帖由 mrsho 於 09-2-20 12:17 發表
You are doing a complete differeng thing. RF does not use serum.

男爵府

你做果時有無用精華呀?
原帖由 wansammylothian 於 09-2-19 01:25 發表

大宅

河馬媽咪,

can you PM the details tome?

tks a lot.

複式洋房

河馬媽咪,

Would you PM the details to me also?
Many tks

首頁

尾頁

跳至