美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

唔知得唔得呢?

民房

個隻就無試過, 但有朋友試過呢隻就話ok. http://shopping.sinsin.hk/b2b_cpinfo.asp?id=1207

大宅

BK Milk勳章

上2 個 topic 先有人話lee 隻野唔好,你仲介紹...唔好喇 !
阿媽

大宅

BK Milk勳章

依隻有問題呀!

衛生署呼籲市民不要購買及服食一種名為「纖之瘦」的減肥產品。
http://www.mpinews.com/htm/INews/20080314/g

阿媽

別墅

其實冇一種減肥藥係ok~
ok嘅意思係藥入面嘅成份~
如果要效果就無得計效藥成份,
如果你唔知自已有冇甲狀腺問題、心臟病、低/高血壓、貧血、腎病...就最好唔好亂食~
因為每種減肥藥都會有所謂嘅禁藥,
係多與少嘅問題~
所以就算食都要循序漸進,
唔好一下子就食得太密或粒數太多~

有咩可以再問我,可以同大家分享下

男爵府

鍾嘉欣賣廣告個隻減肥藥, 係咪即係"諾美亭", 呢隻work呀, 而且係衛生署註冊, 正式係要有醫生紙先可以買, 但有d藥房冇都會照買~
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

大宅

原帖由 cy_cheung 於 09-2-4 12:52 發表
鍾嘉欣賣廣告個隻減肥藥, 係咪即係"諾美亭", 呢隻work呀, 而且係衛生署註冊, 正式係要有醫生紙先可以買, 但有d藥房冇都會照買~

唔知貴唔貴呢?
如果要醫生紙, 係咪睇1次就ok呢? 定係要買1次, 睇1次醫生呢

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

回覆 # 的文章

有乜野唔好, 食完效果怎樣

男爵府

原帖由 darkforest 於 09-2-4 16:53 發表

唔知貴唔貴呢?
如果要醫生紙, 係咪睇1次就ok呢? 定係要買1次, 睇1次醫生呢

我之前買過, 10mg大約$500, 15mg大約$6xx, 但都幾年前~ 其實好多藥房都唔駛醫生紙~~
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

子爵府

你減到幾多呀 ? 幾多個月 ?食左係未唔肚餓 ?

大宅

原帖由 cy_cheung 於 09-2-4 17:38 發表

我之前買過, 10mg大約$500, 15mg大約$6xx, 但都幾年前~ 其實好多藥房都唔駛醫生紙~~

咁買一盒10mg,or 15mg 有咩分別呢? 點知自己要買邊隻呀
一盒又可以食幾耐呢?

好多問題, 唔好意思

Thanks

複式洋房

睇完lee個topic即刻去買咗一盒10mg$520試下,入面好似避孕丸有埋星期幾食邊粒合共28粒,其實之前都聽個朋友講lee隻減肥ok,不過佢就話會瞓唔到同心跳快,所以一路都無諗,但係過年後.......嘩一上磅,即刻乜都唔理總知減到肥就得,e家食咗第3日,今日再加埋跑步!

我一定要減肥呀~
各位姊妹.........25日後等我好消息啦!
願我的喜樂感染你

大宅

原帖由 hugomum 於 09-2-8 23:14 發表
睇完lee個topic即刻去買咗一盒10mg$520試下,入面好似避孕丸有埋星期幾食邊粒合共28粒,其實之前都聽個朋友講lee隻減肥ok,不過佢就話會瞓唔到同心跳快,所以一路都無諗,但係過年後.......嘩一上磅,即刻乜都唔理總知減到 ...

記住返嚟報喜呀!
等你好消息~~~~~
你減得好我就即刻去買

複式洋房

唔知係咪初初果幾日我食完早餐先食藥其實係錯咗,攪到我時時都好想食野,唔係正餐時,我就忍住只食生果同飲湯食渣,未敢上磅,星期六先會磅第一個星期減肥ge效果.

今日試下一起身就食藥先,好似無咁肚餓,不過就諗緊.....我真係好為食,想食小d野都好難,係其他topic見到姊妹們用12日減肥餐單其實都想試埋,不過一諗起無飯落肚真係唔得,我唔食,我d小朋友都要食ka,c6又點算呀,唔通叫佢一齊減....!
願我的喜樂感染你

禁止訪問

複式洋房

15gms $620
^^wingwing^^

複式洋房

我食緊果隻叫 obirax-15, 醫生開既,人地話成份同諾美婷一樣,只是牌子唔同,因為無代言人所以價錢平d $480,都好 work,我同d friend一齊食,食左差唔多一個月我就減左8磅,d friend都減到,不妨試下

別墅

我都係食obirax-15,食左一個半月減左9磅,明顯廋左好多,而家停左藥成個月,暫時都無反彈,我朋友係藥房做都話呢隻同"諾美亭"成份係一樣,所以我先夠膽試!

大宅

請問可以向邊到買到

複式洋房

原帖由 lmc2005 於 09-2-23 22:57 發表
請問可以向邊到買到

如果去藥房買好似要醫生紙....我就係個friend在診所做幫我買,買多d仲會平d tim

首頁

尾頁

跳至