跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

如題

大宅

我有比BB飲呀!!!我第一次比佢飲2啖, 跟住慢慢咁多, 依家佢可以飲到大半支LA

大宅

會唔會過甜呢?

大宅

感覺好似唔係咁好喎, 太甜。 佢哋腸胃係咪真係可以咁快適應到架,有時我飲完都會肚痛。

大宅

真係最好唔好比住... 我覺得太甜(超甜)...
仲有.. 就係飲完真係會痾爛紙的...

點解我咁清楚... 因為尋晚我出左街... 99就買左上黎.. 大約10pm比阿仔飲左... 估計飲左1整支 (但當我好惡咁問c6.. 佢口姪姪咁.. 應該係講大話.. 話飲左半支)... 阿仔第二朝一起身就痾爛...

大宅

我諗你果刻一定好想殺左佢

原帖由 yyy008 於 09-2-26 17:53 發表

點解我咁清楚... 因為尋晚我出左街... 99就買左上黎.. 大約10pm比阿仔飲左... 估計飲左1整支 (但當我好惡咁問c6.. 佢口姪姪咁.. 應該 ...

大宅

已經俾婆婆破左戎..
第一次..我唔在場..事後至知..飲左大半支
尋晚..我在場..一開佢已經好緊張驚C我飲晒咁..剩細半支俾佢..不停啜好快飲晒
婆話益生菌喎..
冇痾爛紙..

洋房

聽講小朋友傾益力多係好架, 但係我都要3,4歲後先至飲會好D哩, 個謢士朋友講:因為咁細個最好唔好飲咁甜既野, 2歲前最好唔好食鹽, 糖, 有調味料既嘢, 要食都係掉吓味, 俾"ddd"咁多, bb食得清啖係最好, 唔好搞到佢水都唔肯飲, 咁就幣家伙啦!!!!

大宅

我個仔就冇痾爛臭臭, 我每次比完佢飲都要佢飲水, 都ok喎
原帖由 yyy008 於 09-2-26 17:53 發表

點解我咁清楚... 因為尋晚我出左街... 99就買左上黎.. 大約10pm比阿仔飲左... 估計飲左1整支 (但當我好惡咁問c6.. 佢口姪姪咁.. 應該 ...

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

過年那時老爺比左苑荍飲,仲比埋金沙,激死,但都冇痾爛臭臭。
我有2個寶貝女,大女任何牌子既奶粉都飲,細女飲雅培3號,有1仔1女八哥狗。

洋房

mouth: 嘩, 總要食埋咁甜既 朱古力 呀, 太甜啦,唔係咁好喎, bb既腸胃會唔會頂唔住呀. 不過我知d老人家係咁啦, 想他哋既子孫乜都有得食, 就會忍唔住啦, 我99果陣時都係咁, 3個幾月又話俾 西瓜 個孫試下食. 點得既呢~.~

複式洋房

其實BB仲細唔好俾佢飲甜野,而且益力多會引起蛀牙架!
如果要飲,最好飲完後要飲番水law

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 Sue_Lin 於 09-3-2 01:15 PM 發表
mouth:mouth:" /> 嘩, 總要食埋咁甜既 朱古力 呀, 太甜啦,唔係咁好喎, bb既腸胃會唔會頂唔住呀. 不過我知d老人家係咁啦, 想他哋既子孫乜都有得食, 就會忍唔住啦, 我99果陣時都係咁, 3個幾月又話俾 西瓜 ...

是呀,我話唔好比會蛀牙,老爺話唔怕,會換牙,講左好多次,都照比。
我有2個寶貝女,大女任何牌子既奶粉都飲,細女飲雅培3號,有1仔1女八哥狗。

大宅

原帖由 maggieklliu 於 09-2-26 18:41 發表
我諗你果刻一定好想殺左佢

絕對係! 不過最火想殺o個件係買益力多上黎o個位... c6叫佢買可樂無買.. 反而買益力多.. 佢擺明係買比阿b...

我要補充... 我太耐無上網.. 我阿仔o個晚飲完支益力多... 第2日total係痾左4次爛... 再第2日朝早o個次都係爛!!!!!!! 真係攞你命三千.... 乜9屎垃圾都亂咁比阿b食... 唉...

複式洋房

日本百貨公司(SHATIN YATA)有隻for 9個月大bb飲

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 爸B勳章 BK Milk勳章

原帖由 yyy008 於 09-3-7 22:46 發表

絕對係! 不過最火想殺o個件係買益力多上黎o個位... c6叫佢買可樂無買.. 反而買益力多.. 佢擺明係買比阿b...

我要補充... 我太耐無上網.. 我阿仔o個晚飲完支益力多... 第2日total係痾左4次爛... 再第2日朝早o個次 ...

wow
閣下張相係新去影樓影的嗎

首頁

尾頁

跳至