自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

你地行樓梯時會唔會望住黎行架~~~

我會望住黎行架~~~因為好驚跌~~~

男爵府

會ga, 因為好驚跌同埋畏高 mouth:
Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together ........

Me and you
And you and me
No matter how they tossed the dice
It had to be
The only one for me is you
And you for me
So happy together

男爵府

我會望住黎行架,我驚碌落去呀!

子爵府

上既就未必, 但落既就一定望到實!

洋房

會,仲要行近扶手位置,如果扶手乾淨,還會扶住行。
我覺得自己好似個阿婆

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 ngtsuio 於 09-3-5 13:42 發表
我覺得自己好似個阿婆

我都係 (我有少少畏高的)

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

大宅

我都會呀,平衡感好差,同埋好怕去快餐店要自取食物果d,好驚整跌晒

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

原來個個都驚跌~~~

侯爵府

醒目開學勳章

我不會;
我女會,我成日迫佢'唔准望,望前面'

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

原帖由 春卷 於 09-3-5 14:12 發表
我不會;
我女會,我成日迫佢'唔准望,望前面'
但唔望會好易跌架喎~~~

大宅

會呀~~落樓梯一定扶實 + 望到實....好驚PK丫嘛

水晶宮

2024年龍年勳章

自從有左...........耳水不平衡, 我都學你一樣.

我覺得自己好似個阿婆
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我覺得自己好似個阿婆

我都係,
因為好多時行行吓會 ~ 行多左一級, 然後失重心,
好在有扶住行冇趺親.

伯爵府

me too. 我覺得自己有少少落樓梯恐懼症 (上樓梯就無問題), 尤其是好細級既樓梯.

原帖由 小傻b 於 09-3-5 13:25 發表
你地行樓梯時會唔會望住黎行架~~~

我會望住黎行架~~~因為好驚跌~~~

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我會架~成日好驚會跌

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我會望嫁,,.......驚跌嘛

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

會吖

首頁

尾頁

跳至