跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

各位之前報咗會幫手嘅義工mami,

想麻煩你哋comfirm吓8/3當日上午10點,可否到達酒店現場幫手做準備工夫呢?!

得嘅請報到一下,以方便計算人手分配工作!

thankyou so much!

別墅

Yes, Madam!!! 10點見啦...

原帖由 灝灝B 於 09-3-5 14:26 發表

想麻煩你哋comfirm吓8/3當日上午10點,可否到達酒店現場幫手做準備工夫呢?!

thankyou so much! ...

男爵府

yes madam, no problem
see u all there at 10:00am....

thankyou so much! ...
;-)

大宅

得嘅請報到一下,以方便計算人手分配工作!thankyou so much! ...

我想問吓大家會唔會帶埋bb一齊10點到呀?因為得我c6一個帶bb 到場的話一定唔掂架 (即係一齊出發到場, 不過佢點安排呢?叫佢自己帶個囡行街 ~~~ 一定no way)如果有其他bb & daddies, 佢地有地方的話, 咁就可以放低而我就過黎幫手, 否則我好難甩身, 請指教! 唔好意思又想幫手又咁麻煩添

男爵府

我唸我會一家四口到晒噃, 因我c6唔會自己到架, 個大囡又一定要痴住我, 我唸住c6就抱住細妹, 我就同家姐一齊幫手lor 我記得上次x'mas都係d mami做野, d c6同bb就一齊係地到玩, 我唸今次都可以咁掛
原帖由 Forever@Friends 於 09-3-5 16:54 發表

我想問吓大家會唔會帶埋bb一齊10點到呀?因為得我c6一個帶bb 到場的話一定唔掂架 (即係一齊出發到場, 不過佢點安排呢?叫佢自己帶個囡行街 ~~~ 一定no way)如果有其他bb & daddies, 佢地有地方的話, 咁就可以放低而我 ...
;-)

大宅

原帖由 iris0703 於 09-3-5 17:01 發表
我唸我會一家四口到晒噃, 因我c6唔會自己到架, 個大囡又一定要痴住我, 我唸住c6就抱住細妹, 我就同家姐一齊幫手lor 我記得上次x'mas都係d mami做野, d c6同bb就一齊係地到玩, 我唸今次都可以咁掛 ...

唔該哂, 起碼知道大家都係c6帶bb的話, 唔會得佢一個就得啦, 怕佢攪唔掂, 有伴就掂哂!

咁我地一家三口都10點到, 到時見......好緊張呀

大宅

麻煩晒幾位!咁到時就麻煩PAPA們整返個爹爹託兒所la!

iris0703:你個大女係咪阿眼鏡家姐ar?!上個party我記得有個家姐仔專登同我say bye bye ga!

男爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

Sorry, 我可以10點來到, 不過我怕我幫唔倒手, 因為佑佑爸當日有事o黎唔倒, 到時會由姨媽頂爸爸個位. 但佑佑又唔跟姨媽, 所以就算我早來, 佑佑都一定要我抱, 有冇d人用佈景等的工作, 又或者可以同bb一定合作既? 如果有, 我可以幫手!

大宅

唔打緊!唔好勉強ar!其實只係幫吓手入吓sponspor gift落袋啫,如果唔得真係無所謂ga!照顧佑佑要緊ar!
原帖由 Allyly 於 09-3-5 18:50 發表
Sorry, 我可以10點來到, 不過我怕我幫唔倒手, 因為佑佑爸當日有事o黎唔倒, 到時會由姨媽頂爸爸個位. 但佑佑又唔跟姨媽, 所以就算我早來, 佑佑都一定要我抱, 有冇d人用佈景等的工作, 又或者可以同bb一定合作既? 如果 ...

複式洋房

No problem ar..10am is ok ar..
Daddy will probably come earlier..he will be able to do some 粗重o野 if u guys need his help!

大宅

咁麻煩阿uncle幫忙加入泵波行列la!thankyou!
原帖由 stephanietys 於 09-3-5 20:43 發表
No problem ar..10am is ok ar..
Daddy will probably come earlier..he will be able to do some 粗重o野 if u guys need his help!

大宅

I can come ar!

別墅

我都會同老公bb一齊到, 到時一堆爸爸0係一角揍仔的情況實好攪笑....

大宅

我驚到時會有爸爸《激光》出現咋!
原帖由 tsl0511 於 09-3-5 23:13 發表
我都會同老公bb一齊到, 到時一堆爸爸0係一角揍仔的情況實好攪笑....

男爵府

林林媽, 你真係好記性, 咪就係個個四眼妹妹lor 個日我唸住同佢一齊執頭執尾咁, 我唸佢唔會搗亂掛

原帖由 灝灝B 於 09-3-5 18:35 發表
麻煩晒幾位!咁到時就麻煩PAPA們整返個爹爹託兒所la!

iris0703:你個大女係咪阿眼鏡家姐ar?!上個party我記得有個家姐仔專登同我say bye bye ga! ...
;-)

大宅

四眼妹妹ok ga wor!放心la!生囡就有呢樣好la!8/3 見la!
原帖由 iris0703 於 09-3-6 00:06 發表
林林媽, 你真係好記性, 咪就係個個四眼妹妹lor 個日我唸住同佢一齊執頭執尾咁, 我唸佢唔會搗亂掛

大宅

我都記得姐姐好乖呀!!
你地好似係當日第一個family到場既
我坐完台北【一個無腳的的士司機】之分享! (有圖)

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2442319-1-1.html

大宅

原帖由 灝灝B 於 09-3-5 23:21 發表
我驚到時會有爸爸《激光》出現咋!

見到咁多爸爸一齊湊bb, 場面真係難得, 等我有機會靜雞雞影佢地相先, 再唔係叫攝影師幫佢地影番張"大合照"先啦

別墅

OK, 冇問題.
第一次帶bb出大場面, 好緊張呀.......... mouth:

男爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 灝灝B 於 09-3-5 19:06 發表
唔打緊!唔好勉強ar!其實只係幫吓手入吓sponspor gift落袋啫,如果唔得真係無所謂ga!照顧佑佑要緊ar!

其實唔緊要呀, 我都會10點到, 因為就算我幫唔倒手, 佑佑姨媽都可以幫手!

首頁
12345...9

尾頁

跳至