自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 陪月勳章

我部門上司35~40歲已婚8年, 未有小朋友, 但半年前開始同一個被炒20歲既女仔攪埋, 個女仔好醜樣架(全公司都認同), 初初我上司都收得好埋, 但近排開始愈來愈張揚, 日日都係唔同同事既面前, 同醜女傾電話打情罵俏, 其實呢D係佢私人嘢我應該唔需要理, 但我上司就係見其他同事個個都係背後笑佢而我冇, 所以我上司依家日日都好鐘意係我位隔離同醜女傾電話, 迫我日日聽D好嘔心既情話...救命呀!!!我就黎頂唔住喇

男爵府

唉 我鄧佢老婆慘
知道一定好HURT
有捨必有得 有得必有失

珍珠宮

好媽媽勳章

想8下係唔係你老細炒左個女仔呀??

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

而家D人偷食鐘意要咁揚嘅咩

節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

公爵府

好媽媽勳章

正cheap佬
原帖由 理想師奶仔 於 09-3-5 16:58 發表
我部門上司35~40歲已婚8年, 未有小朋友, 但半年前開始同一個被炒20歲既女仔攪埋, 個女仔好醜樣架(全公司都認同), 初初我上司都收得好埋, 但近排開始愈來愈張揚, 日日都係唔同同事既面前, 同醜女傾電話打情罵俏, 其實 ...
嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

伯爵府

伯爵府

如果你上司係都要係身邊同醜女講電話,最好行開一陣
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

大宅

你上司變態:;pppp:

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

使咩理佢地啫!最好扮唔知呀!
我以前有個日籍上司,我識佢老婆架,
佢同個架妹designer 搭上,
個架妹又有個未婚夫,真係七國咁亂!
但原來佢老婆都知知地但又好似唔多理咁,
個架佬後來仲明目張膽,叫我訂花.....
之後個架妹比大老闆炒左,返日本一天光晒!

男爵府

我好想知個醜女醜成點
係否十八無醜X
咁你上司係否醜男?
有捨必有得 有得必有失

大宅

女人最忌你攪d醜過/差過自己嘅女仔/女人.

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

有時d男人都唔理好醜, 至緊要就手
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

正cheap精:;pppp: :;pppp: :;pppp:

子爵府

環保接龍勳章

醜女都要??貪就手呀???

男爵府

咩公司呀??? 想計爆比佢老婆知啫...

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

我以前個上司又結左婚, 仲有個女, 佢老婆靚唔靚就唔知, 不過係一D大公司既DIRECTOR位置黎架囉....我上司係我地呢間公司職位唔算高, 經理仔一名, 佢又係好明木張膽地追我地部門一個竹星妹, 不過呢個女仔就係又靚又高又有氣質個D, 唔姿整, 好有自然美個隻..........人地SO唔SO佢

男爵府

唉~我以前個大老闆又係咁....咪發生呢單野時, 佢係我地所有女同事既理想老公既人板, 顧家又愛鍚自己既仔女, 點知請左一個短裙小姐返黎, 就攪出事啦.....唉

男爵府

畀面勳章 陪月勳章

原帖由 寵壞了 於 09-3-5 17:03 發表
想8下係唔係你老細炒左個女仔呀??

唔係我上司炒, 係我上司既上司炒, 因為醜女返工只係掛住玩.

男爵府

畀面勳章 陪月勳章

原帖由 WinChi 於 09-3-5 17:02 發表
唉 我鄧佢老婆慘
知道一定好HURT

我間接識佢老婆架, 我個fd係佢老婆既同事, 係因為咁樣我先入咗呢間公司做....

首頁

尾頁

跳至