自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

子爵府

真係離哂普~~
連新聞都有報導~都話會詳盡講下~
究竟而家係咩世界?????????

禁止訪問

男爵府

四位女主角 + 一個賤男, 真正的面目已在不雅圖片已表露出來, 現在她們在電視前, 所做的一切都是一場戲

伯爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

他們的故事就似連續劇,不過劇情好悶~~~~~~幾條女同一個男人上床,影D床照,然後5小心泄露,之後幾條女就失蹤,然後事隔一年又出返來,做下大龍鳳~唉~
PS:看左小小新聞報道,阿蕉仲係講自己好傻~好心啦~~~~~

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 pekkle1027 於 09-3-5 22:44 發表
真係離哂普~~

咪係, 駛唔駛呀!?:;pppp:
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

別墅

新聞節目都要被迫為鮑魚宣傳.

唔通真係傾掂數, 以後英皇人上TVB一蚊都唔收.....嘩哈哈

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

無所謂, 你地唔中意睇, 都仲有大把人中意睇!!!

民房

a蕉輸晒了, 比拍g跑左先
☆ 小雁子 ♀ 飛呀飛 ☆

公爵府

我覺得將佢既訪問片段放在新聞報導, TVB此舉好不智!

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 miffylai 於 09-3-5 23:05 發表
新聞節目都要被迫為鮑魚宣傳. ....

可能太懷念"溏心風暴"

男爵府

原帖由 pekkle1027 於 09-3-5 22:44 發表
真係離哂普~~

我都覺得好離譜, 家陣冇野可以報導嗎. 娛樂新聞都做埋?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

未係 ... 擺明真係搵野黎做 ....
jill 個老豆又上 , 佢上志 x 飯局又
上 , 洗唔洗呀 ??

原帖由 EQGO 於 09-3-5 23:20 發表

男爵府

連新聞都娛樂化, 真係對無線新聞失望

大宅

原帖由 EQGO 於 09-3-5 23:20 發表

梗係la,香港人大多都睇新聞,喺嗰度講,d人咪知佢上"志暈"law,咪知佢真係好儍law,咁樣幫佢宣得,cheap唔cheap d ar?:;pppp:

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

仲要每次預告都係佢, 好想上TVB 新聞部WEBSITE 發表我嘅不滿!
另外...... 懇 請阿嬌收山啦!

別墅

好心個屎弗嬌收皮啦﹗學柏芝扮可憐,見到真係好想打佢鍋金吖。佢真係唔死到冇用啦﹗不如,索性去做雞啦﹗一時又話天真,一時又話係自己錯,你講晒啦﹗作得就作,enjoy完又話係自己錯。真係收皮啦﹗屎弗嬌﹗:;pppp: :;pppp: :;pppp:

別墅

原帖由 hwy616 於 09-3-5 23:29 發表
連新聞都娛樂化, 真係對無線新聞失望

完全應同呀﹗不知所謂﹗連新聞都係咁,點叫啲細路一齊睇呀﹗

侯爵府

畀面勳章

原帖由 lmchan2008 於 09-3-5 23:35 發表
阿嬌如果諗通,為家人,應該退出啦

可能係佢家人唔想佢退出la...聽講拍個廣告又袋一百萬lu,憑佢做乜野可以搵咁多

首頁

尾頁

跳至