自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如題~
大家有興趣可以幫我諗下我可以扮咩!
我2X歲,女,中等少肥,但要外籍人事都識,因為公司Function,但大部份都係外國人,我諗咗好耐都諗唔到~唔該

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 lazylake 於 09-3-6 00:15 發表
如題~
我2X歲,女,中等少肥,但要外籍人事都識,因為公司Function,但大部份都係外國人,我諗咗好耐都諗唔到~唔該 ...

其實你要用cosplay要外國人識而家只有龍珠,哈利波特,魔幻王國,小飛俠,魔介,batman,蜘蛛俠呢d戲種先有角式.

不過你都可以試下扮春麗都得,如果你話可以cos日本動漫果d就反而多做形,服飾都易搵同比較靚.

等我搵下有冇相比你睇下先.
<br><br>

男爵府

唔該你呀,但你知唔知邊度有得租?
仲有冇人有意見?

原帖由 chinatea 於 09-3-6 01:55 發表

其實你要用cosplay要外國人識而家只有龍珠,哈利波特,魔幻王國,小飛俠,魔介,batman,蜘蛛俠呢d戲種先有角式.

不過你都可以試下扮春麗都得,如果你話可以cos日本動漫果d就反而多做形,服飾都易搵同比較靚.

等我搵下有 ...

伯爵府

旺角有.

男爵府

請問有冇地址?唔該晒~

子爵府

你不如去灣仔春園街或中環石板街搵下啦
每馮萬聖節佢地就有好多呢D衫賣
咩Spider man, harry potter
宜家吾擺出黎
但倉應該會有貨

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 lazylake 於 09-3-6 00:15 發表
如題~
我2X歲,女,中等少肥,但要外籍人事都識,因為公司Function,但大部份都係外國人,我諗咗好耐都諗唔到~唔該 ...

我知道劉德華fans club有, 你試吓問佢地啦, 應該係租比人嘅.

男爵府

Thx all !

首頁

尾頁

跳至