跳至

首頁

尾頁

大宅

快d check email呀, send左2個比大家!!

有齊哂
大約rundown、溫馨提示、seating plan、game list & 影相既次序!!

大家記得睇左先去呀, 到時就會smooth好多, 就玩得更加開心啦!!!!!!!!!!
我坐完台北【一個無腳的的士司機】之分享! (有圖)

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2442319-1-1.html

大宅

剛剛睇左lu, 嘩!你地真係好勁, 份資料好details & 企理, 一定化左好多時間 & 心機去攪,

Thank you soooooooooooo much

大家一定要睇清睇楚呀, 合作d自然咩都 smooth dd, 玩得又開心多ddddd, 等我 print 定一份袋係身, 免得要煩大家幫手, 而且生完bb 之後記性差左好多, 唔帶一定唔記得

大宅

同我一樣,so我搵咗柏譽媽print定俾我!
原帖由 Forever@Friends 於 09-3-6 02:28 發表
剛剛睇左lu, 嘩!你地真係好勁, 份資料好details & 企理, 一定化左好多時間 & 心機去攪,

Thank you soooooooooooo much

大家一定要睇清睇楚呀, 合作d自然咩都 smooth dd, 玩得又開心多ddddd, ...

大宅

朝日太太: 我有參加party! 但我收唔到
e-mail 呀? 可否send 多次比我呀?

複式洋房

我今次miss左, 下次我一定會參加.
祝妳地個party成成功功, 順順利利, 個個都玩到開開心心.

首頁

尾頁

跳至