自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

有人徵Huggies 吉袋分數.想問要剪啲咩?係咪好似pampers噤要(分數.片數.條馬)我有2個7分袋可售多$.請指點.thx

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

依家做緊頂級柔適SML碼4包送1包褲仔!其他袋暫時無用!
入huggie網頁check吓就知詳情!

大宅

多謝意見.thx

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我都想問, 明天先去買 ... 仲可以去
換嗎 ??

同埋係唔係全個袋都要拆去架, 我 b
都未出世 .... 真係買定黎去換 , 2 s
+ 2 m 會唔會真係有掛擺呢 ??

單 cut 下小小印花都仲 ok .... 有個
袋包住衛生 d 麻, 有無 mami 可以
分享下 .... 唔該哂 !!

原帖由 ngccl 於 09-3-5 20:56 發表
依家做緊頂級柔適SML碼4包送1包褲仔!其他袋暫時無用!
入huggie網頁check吓就知詳情!

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

如果BB未出世,我勸你就唔好換住!今次換片褲要片數十條碼十分數!剪曬d嘢後,個袋已經唔見得人啦!而且d片褲又得m&l 碼!d要求又只係可以用頂級柔適sml碼咋!
詳情入huggie網頁看吓啦!記得打電話check吓有無貨先去呀!
原帖由 chickenwing2006 於 09-3-5 22:51 發表
我都想問, 明天先去買 ... 仲可以去
換嗎 ??

同埋係唔係全個袋都要拆去架, 我 b
都未出世 .... 真係買定黎去換 , 2 s
+ 2 m 會唔會真係有掛擺呢 ??

單 cut 下小小印花都仲 ok .... 有個
袋包住衛生 d 麻, 有無 ma ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

明白明白 .... 我就係怕 D 片片無左
袋一陣用唔番仲蝕 !!

唔該哂你呀 !!

原帖由 ngccl 於 09-3-6 03:17 發表
如果BB未出世,我勸你就唔好換住!今次換片褲要片數十條碼十分數!剪曬d嘢後,個袋已經唔見得人啦!而且d片褲又得m&l 碼!d要求又只係可以用頂級柔適sml碼咋!
詳情入huggie網頁看吓啦!記得打電話check吓有無貨先去呀!
...

大宅

我昨天去換左, 銅鑼灣個間仲有好多貨.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔想蝕, 記住用完D片留起成個袋, 因為換片要求時常換, 費事剪定某一種, 但係唔0岩用就浪費啦.

原帖由 chickenwing2006 於 09-3-6 03:27 發表
明白明白 .... 我就係怕 D 片片無左
袋一陣用唔番仲蝕 !!

唔該哂你呀 !!

首頁

尾頁

跳至