自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

急問: 將軍澳坑口站邊度有好的兒科醫生?

我BB昨天已開始咳, 昨晚整夜塞鼻, 訓得唔好, 今天要帶佢睇醫生! 真係令遠病果個係我! 都唔想佢辛苦!

請各位幫忙提供, 謝謝!

子爵府

原帖由 tracy_mami 於 09-3-6 09:49 發表
急問: 將軍澳坑口站邊度有好的兒科醫生?

我BB昨天已開始咳, 昨晚整夜塞鼻, 訓得唔好, 今天要帶佢睇醫生! 真係令遠病果個係我! 都唔想佢辛苦!

請各位幫忙提供, 謝謝! ...

我係睇麥偉雄醫生架,不過佢好多人睇架,要booking先有得睇,佢好細心架,我全家都睇佢
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

坑口地鐵站何成輝, ok的~
佢下午會過去將軍澳站的, 要睇就今朝睇la~

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

YES
原帖由 塵大聞 於 09-3-6 09:57 發表
坑口地鐵站何成輝, ok的~
佢下午會過去將軍澳站的, 要睇就今朝睇la~

節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

男爵府

請問可否比多 d 資料我, 坑口地鐵站何成輝及麥偉雄醫生近邊度? 在東港城/ 南豐/ 海悅?

非常感謝各位!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

何成輝醫生响坑口地鐵站內好易搵到架
原帖由 tracy_mami 於 09-3-6 10:35 發表
請問可否比多 d 資料我, 坑口地鐵站何成輝及麥偉雄醫生近邊度? 在東港城/ 南豐/ 海悅?

非常感謝各位!
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

大宅

南豐---林靜雯

原帖由 monkey妹 於 09-3-6 10:43 發表
何成輝醫生响坑口地鐵站內好易搵到架

男爵府

謝謝各位媽媽

首頁

尾頁

跳至