嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

新年後都無去過!
工人就黎返鄉下想去買小朋友衫,佢去完花園街返黎話我知,話好多有賣童裝的出口店都無咗!想知道係咪真架?有無媽咪最近去過?

複式洋房

我早兩個星期都行過, 賣開小朋友衫出口店重有呀, 不過真係少過早一兩年la....我都買左d褲仔比bb $7/1件, 不過要視乎佢想買幾大小朋友著lor....不過真係要慢慢搵至得, 同埋我見好多舖出面車仔檔都有好多小朋友清貨衫褲, 不過係冬天, 可能佢要買夏天就唔arm時侯啦....

原帖由 emily192chan 於 09-3-6 10:43 發表
新年後都無去過!
工人就黎返鄉下想去買小朋友衫,佢去完花園街返黎話我知,話好多有賣童裝的出口店都無咗!想知道係咪真架?有無媽咪最近去過?
[url=

大宅

D舖係邊個位置. 係舖頭定檔位
大眼bb哈士奇

大宅

原帖由 YanTungMaMa 於 09-3-6 11:00 發表
我早兩個星期都行過, 賣開小朋友衫出口店重有呀, 不過真係少過早一兩年la....我都買左d褲仔比bb $7/1件, 不過要視乎佢想買幾大小朋友著lor....不過真係要慢慢搵至得, 同埋我見好多舖出面車仔檔都有好多小朋友清貨衫 ...

吓. $7.... 好扺姐!!

複式洋房

係中間d檔仔買, 不過要時間慢慢搵, 幾好架, 我買左運動褲仔同casual褲比亞仔 (6個月至1歲大著) quality ok架, 佢有好多細b衫&夾衣.....佢話遲d有夏天返.....得閒會再去look look....

原帖由 $_$ 於 09-3-6 12:04 發表

吓. $7.... 好扺姐!!
[url=

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係呀好抵架,bb一歲前大部份褲仔都係喺果到買,質地都ok架,最緊要係佢地大得快,十元八塊買多2條都得
原帖由 YanTungMaMa 於 09-3-6 11:00 發表
我早兩個星期都行過, 賣開小朋友衫出口店重有呀, 不過真係少過早一兩年la....我都買左d褲仔比bb $7/1件, 不過要視乎佢想買幾大小朋友著lor....不過真係要慢慢搵至得, 同埋我見好多舖出面車仔檔都有好多小朋友清貨衫 ...

首頁

尾頁

跳至