懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

大宅

三十幾週調頭居多. 不過我當時bb轉左頭都落得唔夠低. so 41週仲未有就生既反應, 順產唔倒, 個肚仲係好高 so要轉開刀. 所以調左頭都唔一定就生
但機會率都高. 調左頭. 落得夠低. 個肚會好聚. 都會有機會係預產前後出世.
大眼bb哈士奇

大宅

我嗰時 34 wks 已經掉左頭, 個肚又低, 聚到成日痛, 醫生叫我唔好動咁多, 唔係 bb 會好快出來...

子爵府

廿八週左右就會調頭~bb要入左盤骨先快出黎~

大宅

bb會係28weeks調頭,但未定架,因會隨時轉返上去
昨日睇醫生,他話36weeks應該一定調頭,還應該落了盤骨底,卡住了就不會再'yuk 了...

子爵府

畀面勳章

我5個月時醫生話bb已經轉左响下, e家6個幾月都係响下, 不過醫生話仲有機會轉位置架....到臨生時掉左頭都要睇bb夠唔夠低...

原帖由 lindabb 於 09-3-6 11:37 發表
掉左頭係咪會隨時出尼嫁?

大宅

係唔係個頭仔低就順產chance 大d 架?

我個醫生冇同我度盤骨夠唔夠大, 佢話而家唔興了, 亦冇咩作用, 反而睇下個bbsize 係唔係好大仲好.

我上次接受35w 時照, bb個頭向下, 同埋醫生都話個頭仔唔高, 都叫低, 但佢冇話落左盤骨未, 我都冇盤骨/ 耻骨痛, 所以我擔心bb 都唔知係唔係真係o係低既地方

首頁

尾頁

跳至