自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如果佢道歉即係有錯啦! 如果佢向G&G道歉, 咁會唔會令佢地兩個誤會佢係有心放D相出去呢?

係唔係因為咁, 佢就沒有向受害女星道歉呢?

禁止訪問

男爵府

唔會, 因為g&pg在知情下影, 佢又唔係偷怕, 只不過佢冇好好保管, 才會被發放出嚟, 佢都有被人睇香腸啦, 所以佢都係受害人, 其實冇必要道歉.

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

雙方同意影既相,
佢無必要為呢d 行為而道歉,
但佢負責keep 住d 相,
佢無好好保管,仲拎出去比人整,
仲無知到以為掉入回收箱一了百了,
佢要為自己咁無知識而向d 女事主道歉!!

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 piggybank 於 09-3-6 12:29 PM 發表
如果佢道歉即係有錯啦! 如果佢向G&G道歉, 咁會唔會令佢地兩個誤會佢係有心放D相出去呢?

係唔係因為咁, 佢就沒有向受害女星道歉呢?

應該唔關事..... 但你 topic 名係 "如果假設陳冠希都係受害者" 好似已經覺得佢有心想放 D 相出去.....
我自己就咁睇, 佢都係一個受害人, 佢自己本來想學黎明咁自己做老世攪下生意(賣品牌服) 發掘新人 (如:農夫), 而家就因為呢單嘢攪到要遠他鄕, 無左香港同大陸的事場.... 佢都很慘.... 同埋我都覺得佢係應該對女受害道歉, 我相信女星們都係信陳會好好保存唔會比人睇 D 相所以先至比佢影. 咁好似 PG 咁出左事的時候連電話都無個仲熄機同到呢份鐘都無打比人去道歉(做唔到佢自己之前的承諾).

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

其實我覺得佢都係受害者之一,
o甘多位當時人, 由影低果下,
已經要承擔所有責任和風險,
只係出左事後, 想推卸責任,
而忘記當初係你情我願.

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

我覺得佢呢些係病態,
應該看醫生,
300幾張相,
n咁多個女主角。

大宅

我覺得佢要為冇好好保管d相道歉,但佢本身都係受害者,唔通佢想攪到自己名譽掃地,仲要好似隻喪家犬咁四圍避同賠一大筆錢比人咩...佢都好可憐...最錯的是post相出離嗰個人,如要賠錢咁應該預埋佢

侯爵府

一句 "唔想失去", 已包含一切.
陳是應該親自向每位女星道歉的.
只公開說願意承擔, 似做戲多過悔意.
不是樣子生得靚仔, 就可以抹煞欺騙感情的行為.

大宅

我覺得佢要為冇好好保管d相而道歉,但係冇雖要為佢的行為而道歉

子爵府

陳當然係受害者啦, d 相又唔係佢自己發同埋佢都比人睇晒 (不論係佢既身體同心理上有 d 變態既行為)

至於道歉我覺得有既就係人情, 無既就係道理 (唔好鬧我).

與其怪人"無好好保管 d 相", 不如怪自己點解傻完影相又再傻多一次 --- 比佢 keep 相! 你估佢係你老公咩, 人地又唔係同你做緊人世, 呢 d 相你地開心影完咪 delete 左佢 law.

王國長老

原帖由 anma 於 09-3-6 12:55 發表
一句 "唔想失去", 已包含一切.
陳是應該親自向每位女星道歉的.
只公開說願意承擔, 似做戲多過悔意.
不是樣子生得靚仔, 就可以抹煞欺騙感情的行為.

係呢,
點解咁多人覺得佢係受害者,
佢唔尊重女性,玩弄欺騙感情,
對愛他的女子不負責任,
當我們不認同賭王大lau的行徑,
點解會認同佢嘅行為,
佢係呢件事嘅始作俑者,
唔單只因為佢無keep 好D相,
係佢有N個''性伴侶''。

:;pppp: :;pppp:

男爵府

原帖由 xl 於 09-3-6 12:59 發表
我覺得佢要為冇好好保管d相而道歉,但係冇雖要為佢的行為而道歉

Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together ........

Me and you
And you and me
No matter how they tossed the dice
It had to be
The only one for me is you
And you for me
So happy together

公爵府

畀面勳章

原帖由 麟媽媽 於 09-3-6 12:39 發表
雙方同意影既相,
佢無必要為呢d 行為而道歉,
但佢負責keep 住d 相,
佢無好好保管,仲拎出去比人整,
仲無知到以為掉入回收箱一了百了,
佢要為自己咁無知識而向d 女事主道歉!! ...

男爵府

佢影低D相當係'集郵'

子爵府

[quote]原帖由 ZZdaphne 於 09-3-6 13:12 發表

係呢,
點解咁多人覺得佢係受害者,
佢唔尊重女性,玩弄欺騙感情,
對愛他的女子不負責任,
當我們不認同賭王大lau的行徑,
點解會認同佢嘅行為,
佢係呢件事嘅始作俑者,
唔單只因為佢無keep 好D相,
係佢有N個''性伴侶''。

你又知班女仔 (除 bobo 外) 只係得陳一個"性伴侶"? 就如曾志偉所講, bobo 係呢件事最大最大既受害者, 因為佢同陳當時係情侶關係.. 其餘果 d 女受害者都係集郵性質

王國長老

如果佢流傳出來的只有佢同Bobo的相,
甚至有埋G&柏G三個人,
我會覺得佢係受害者,
我諗香港人係驚訝點解佢會有咁多女仔相,
好淫亂!!!!

:;pppp: :;pppp: :;pppp:

王國長老

原帖由 LokB 於 09-3-6 13:22 發表
你又知班女仔 (除 bobo 外) 只係得陳一個"性伴侶"? 就如曾志偉所講, bobo 係呢件事最大最大既受害者, 因為佢同陳當時係情侶關係.. 其餘果 d 女受害者都係集郵性質

我無講過我知喎!!!

王國長老

王國長老

個個人都鬧陳冠希, 但成件事我覺得佢都係受害者, 最衰既人係將佢delete左d相都刻意recover既人, 仲要散播出去, 呢個先係最衰既人.

陳冠希只係蠢, 以為delete左就得.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

男既花心...係人都知...
但d女仔...又係咪真係一條心對佢?(bobo除外,因為佢當時係個男既女朋友)
果班女仔...係好女仔都唔會願意咁樣比人影啦!!
睇下阿蕉...留意佢同人影相果時既髮型...係幾年間既事...
我相知佢唔會唔知人地有bobo呢個女朋友囉...
幾年黎斷續咁影呢d相...中間佢自己都傳過幾個緋聞男友啦...又同方生去旅行...
阿柏豬咪比人爆佢同謝生一齊時重有同陳生一齊...
另外果d擺明食散餐啦~
根本d女仔自己都其身不正!
好似阿蕉咁...一味o係樹話自己果時有幾愛陳生...成日諗住借呢樣野黎表達自己有幾愛佢而比佢"dum"到影呢d相咁...help...

我自己覺得...個男既唔需要為影呢d相而同d女仔道歉...

但個男既就好應該認真講句"我為冇好好保管d相而向你地道歉"囉~

首頁

尾頁

跳至