自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

.....水

1見寫住'POCARI SWEAT', 掛住睇佢幾時到期, 返到屋企先見到佢5係'特'係'得', 5怪得賣$7.9/580ml咁平LA, 不過好彩只係MADE IN TAIWAN JE.

P.S. 佢對面有間百X但係冇寶礦力賣, 擺明局你買, 李生, 你係

水晶宮

李生日理萬機, 會理呢d?

男爵府

咁都得..:;pppp: :;pppp:

男爵府

原帖由 sylcaca 於 09-3-6 13:05 發表
.....水得

1見寫住'POCARI SWEAT', 掛住睇佢幾時到期, 返到屋企先見到佢5係'特'係'得', 5怪得賣$7.9/580ml咁平LA, 不過好彩只係MADE IN TAIWAN JE.

P.S. 佢對面有間百X但係冇寶礦力賣, 擺明局你買, 李生, ...
屈人寺都賣A貨 ?重諗住係大公司買嘢穩陣D添......睇怕遲D去pk 買汽水都要look 真d 係 雲碧 or 雪碧 lor

大宅

真係估你唔到,心我可能到飲落口先知D味唔同左。

男爵府

其實百X又好, 惠X都好, 耐5耐都有D水貨賣GALA, 就算係福米, 我都買過D MADE IN VIETNAM既, D質地同MADE IN THAILAND既係完全兩回事

子爵府

吓....我真係無諗過會係呢d大型連鎖店會買到a貨喎....

大宅

回覆 # 的文章

係呀!! 千其唔好係屈人寺買食物。

因我大肚時, 試過買左一排3角朱古力, 食左兩啖先知係發毛, 變晒綠色。

但我已把單扔掉, 如果唔係實狂炳佢地。

民房

原來水得係a貨?
我仲以為轉左包裝tim~

洋房

水得...係水貨黎架?!
我一直以為係 第二條 product line tim...

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

第日會變成【保降力】都唔定
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

男爵府

不過香港版'水特'係'manufactured in China' ga bor, 如果係你, 你會買台灣'水得'定係大6'水特'呢?

首頁

尾頁

跳至