跳至

首頁

尾頁

男爵府

我之前在jshopper買的, 因洗得多, 層防水layer薄了, 現想買另一張, 你們知道香港那裡有得買嗎? 小童床size.

謝謝

侯爵府

原帖由 Valy 於 09-3-5 16:32 發表
我之前在jshopper買的, 因洗得多, 層防水layer薄了, 現想買另一張, 你們知道香港那裡有得買嗎? 小童床size.

謝謝

吉記, 荷花等都有, 我果張响 yahoo 買, 都 ok, 小童床應該可以 cover 得到 3/4 張床

伯爵府

yes,最近行wing on & apita 好多大型百貨公司都有得賣~
原帖由 cubixluk 於 09-3-5 16:39 發表

吉記, 荷花等都有, 我果張响 yahoo 買, 都 ok, 小童床應該可以 cover 得到 3/4 張床

伯爵府

吉之島都有....

好似 $5x 幾蚊左右
成張 bb 床仔咁大

侯爵府

最近吉之島bb展時, 買左一張nuk既膠粒狀, 厚d同埋用水洗下抹下就可以用得. size cover唔哂成張床, 但都cum到大半架啦, 主要放响佢訓果個位就夠. 佢原價要$9x, 果日bb展減完$7x.

我覺得好過買果d薄既隔尿墊, 因為洗得多會易爛之外, 其實有時瀨濕左會濕到落床'肉', 好麻煩!

原帖由 Valy 於 09-3-5 16:32 發表

謝謝

男爵府

thanks all. You gals are always so helpful.

What a pity the TKO Jusco closed! Need to travel to Lok Fu.

原帖由 minimon 於 09-3-6 13:10 發表
最近吉之島bb展時, 買左一張nuk既膠粒狀, 厚d同埋用水洗下抹下就可以用得. size cover唔哂成張床, 但都cum到大半架啦, 主要放响佢訓果個位就夠. 佢原價要$9x, 果日bb展減完$7x.

我覺得好過買果d薄既隔 ...

侯爵府

原帖由 Valy 於 09-3-7 00:12 發表
thanks all. You gals are always so helpful.

What a pity the TKO Jusco closed! Need to travel to Lok Fu.

由 tko 不如去太古果間, d 野齊 d, lok fu 就嚟 closed, 可能會冇你想要既野 ????

大宅

好媽媽勳章

Jusco - "yellow duck" ..i think it is a Taiwan brand...

首頁

尾頁

跳至