論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

洋房

亞大小姐今日又俾我係cam見到佢任得亞仔走入廚房,已经講過唔好俾亞仔入廚房架啦,我一路睇一路火。佢有佢做野,我睇佢就好似係煮緊野俾亞仔食。咁我咪睇落去囉,(亞仔係我煮飯果時都有走入黎既。我都會叫亞仔企開d。因为我都明得自己一個又要煮野食,亞仔又識行識走,佢要走入黎都好難避免。但係就一定會睇到佢實,)但係我睇到亞仔訓係廚房地下,佢都唔理,亞仔就好似玩咁係廚房訓係地下爬黎爬去,又爬出去廳,大小姐係無理過亞仔。望都唔望下佢。我就黎殺左佢架喇,我有影低亞仔係地下爬既相。哩幾張相係炒佢最大既証據。今晚返去就同佢傾下睇下佢想點死法。

大宅

火很滚:

咁樣你个B好危險呀?你快d買个攔,隔著厨房度門先,有小朋友一定唔可以比佢入去,有欄會安全好多.
工人又唔望,又唔個b,佢隻脚踏親个b都唔好
至於个衰工人,今晚返屋企再罵佢.

原帖由 火很滾 於 09-3-6 13:49 發表
亞大小姐今日又俾我係cam見到佢任得亞仔走入廚房,已经講過唔好俾亞仔入廚房架啦,我一路睇一路火。佢有佢做野,我睇佢就好似係煮緊野俾亞仔食。咁我咪睇落去囉,(亞仔係我煮飯果時都有走入黎既。我都會叫亞仔企開d。因为我 ...

洋房

有欄都無用我亞仔兩歲幾,如果用欄我諗亞仔同我一手拆落黎都似呀。果d欄我都有呀,我就係驚亞仔搖到攔都趺落黎,到時壓鬼住亞仔仲大鑊。同埋有個欄亞姐仲大安詣意以为無危险。到時仲衰,唉!工人工人點都唔係自己屋企人。

首頁

尾頁

跳至