樓市動向

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人可以報料? 因想搬大d. 唔該.

子爵府

原帖由 莊生bb 於 09-3-5 12:09 發表

我認為係元朗嘅蝶翠峰,環境清幽。大嘅單位面積有

1067':一主人套房、兩睡房、一儲物室、廚房、客廳、

飯廳及露台。

有些單位還有大花園及平台;有多元化會所設施及

shuttle bus(每隔10分鐘)到元朗市中心,交通方便。

複式洋房

附近有市場方便買菜嗎? 有無直接車出上環區呀? 多謝解答.

原帖由 Miranda_Ho 於 09-3-5 16:50 發表

飯廳及露台。

shuttle bus(每隔10分鐘)到元朗市中心,交通方便。 ...

複式洋房

我住緊天水圍嘉湖山莊,我都係上環返工,日日坐969都几快,45分鈡到.
行五分鈡又可以去街市買餸,都几方便.

原帖由 莊生bb 於 09-3-6 09:45 發表
附近有市場方便買菜嗎? 有無直接車出上環區呀? 多謝解答.

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

多口講句,sorry!!!
嘉湖山莊的單位是鑽石型廳,攞嘢十分不便啊!

複式洋房

唔該你呀! 我星期日會去嘉湖睇吓!

原帖由 jenjen_lee 於 09-3-6 10:37 發表
我住緊天水圍嘉湖山莊,我都係上環返工,日日坐969都几快,45分鈡到.
行五分鈡又可以去街市買餸,都几方便.

複式洋房

我都知. 不過, 是否房間都係鑽石型?

原帖由 Auathena 於 09-3-6 13:31 發表
多口講句,sorry!!!
嘉湖山莊的單位是鑽石型廳,攞嘢十分不便啊!

複式洋房

房都是正正方方的,我自己覺得有d單位都几好擺野

原帖由 莊生bb 於 09-3-6 14:11 發表
我都知. 不過, 是否房間都係鑽石型?

民房

天水圍好住, 地方大, 空氣好, 設備完善, 交通方便, 租金平, 以嘉湖山莊為例, 700呎 $4400, 超值, 年尾西鐵直通尖咀
原帖由 莊生bb 於 09-3-5 12:09 發表

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

如果唔嫌舊,我覺得新元中都幾好,交通方便,行出街市都唔算太遠...唔鍾意行又可以搭LTR...

佢d間隔好四正,由5xx sq ft至10xx都有....

複式洋房

我星期日睇完樓, 覺得800呎的單位比較"正", 容易擺嘢, 暫時最鐘意景湖居向東北單位, 因為單邊, 沒有遮擋, 好舒服. 不過, 開價$15x萬略貴.

原帖由 jenjen_lee 於 09-3-6 16:49 發表
房都是正正方方的,我自己覺得有d單位都几好擺野

複式洋房

我星期日同地產傾過, 佢話蝶翠漏水, 你有無聽聞?

原帖由 Miranda_Ho 於 09-3-5 16:50 發表

飯廳及露台。

shuttle bus(每隔10分鐘)到元朗市中心,交通方便。 ...

首頁

尾頁

跳至