自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

成日出嚟話撐呢個撐嗰個, 收聲啦, 自己的私生活咪又係一塌糊塗, 仲扮到成個正人君子咁, 作嘔!!!
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

伯爵府

都唔駛連幾個pose丫, 你一定好憎佢喇。

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

原帖由 mylulu007 於 09-3-6 12:04 發表
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

子爵府

原帖由 mylulu007 於 09-3-6 12:04 發表

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主一出post就自動 x3,係BK既問題~

大宅

原帖由 小草 於 09-3-6 12:07 發表

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 小草 於 09-3-6 12:07 發表

小草, 多謝妳明白我, 我每次post / reply 完都會即刻入返去delete 2個架喇, 不過唔及妳哋睇得快啫, 嗚嗚~~~ , 我而家reply完又會再入嚟delete 2個架喇, 咪插住~~~
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

del

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

del

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我見你有問管理員,我都有post你d link出黎等佢地查,但之後就唔知點樣,原來而家都未解決
原帖由 Giant 於 09-3-6 12:15 發表
小草, 多謝妳明白我, 我每次post / reply 完都會即刻入返去delete 2個架喇, 不過唔及妳哋睇得快啫, 嗚嗚~~~ 嗱, 我而家reply完又會再入嚟delete 2個架喇, 咪插住~~~ ...

男爵府

好媽媽勳章

純粹係你睇佢唔順眼姐..haha..

禁止訪問

王國長老

王國長老

佢俾我印象又唔係咁差. 我公司有個女仔同佢係半fans半友, 佢話方力申個人好隨和, 冇架子. of course 有人會話對fans做下戲, 但我又覺得冇所謂, 總好過好多明星連扮nice都不屑, 好大牌. 唔好話明星, 我地普通人都好多時生活上要扮nice, 對住唔鍾意既人都要扮友善, 你可以話虛偽, 但我會覺得係禮貌, 如果對住唔鍾意既人就黑口黑面我反而覺得係欠缺修養.

男女關係? 人地私生活, no comment. 就算係陳先生鍾小姐張小姐, 呢d都係佢地私事.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

take it easy, just a image of an actor !!

大宅

ME2 AR~我都唔like佢,覺得佢扮正人君子,講完又點,人地有事即扮唔識,冇事就話撐人,真攪笑

男爵府

佢都係受害者.....亞蕉同佢一齊又仍然向陳生投懷送抱.....佢先係天真同傻啫

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都覺得佢扮正經, 見佢同 阿邊個邊個 拍 mtv, 我覺得佢抽水得好勁下...

大宅

天真!! ... 未到佢 ...
陳生D張未爆出來前 ... 米話說有一對藝員男女 ..其中一個吾見了手機 .. 手機內有尼個女藝員上半身裸照... 好似向床到帶緊個bra bra ....
個攝映者米係方生law ...

原帖由 jaja 於 09-3-6 02:15 PM 發表
佢都係受害者.....亞蕉同佢一齊又仍然向陳生投懷送抱.....佢先係天真同傻啫

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

以前都幾鍾意聽佢d歌,,,但係慢慢覺得佢個人好假...都開始唔係好鍾意佢...

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 ancc0716 於 09-3-6 14:28 發表
天真!! ... 未到佢 ...
陳生D張未爆出來前 ... 米話說有一對藝員男女 ..其中一個吾見了手機 .. 手機內有尼個女藝員上半身裸照... 好似向床到帶緊個bra bra ....
個攝映者米係方生law ...

...

我都因為呢件事之後對佢反感~

首頁

尾頁

跳至