自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

早 上 11 時 20 分 , 一 對 夫 婦 , 在 港 鐵 火 炭 站 發 生 口 角 爭 執 , 雙 方 你 推 我 撞 , 甚 至 不 惜 冒 着 生 命 危 險 , 將 混 戰 的 場 地 , 移 師 到 路 軌 上 。

港 鐵 職 員 乍 見 兩 人 在 路 軌 上 糾 纏 , 立 即 上 前 制 止 , 並 將 兩 人 帶 返 月 台 上 。

夫 婦 沒 有 受 傷 , 警 方 正 調 查 兩 人 發 生 爭 拗 的 原 因 。

男爵府

果然夠勇!

禁止發言

好媽媽勳章

侯爵府

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

真白痴
要屎都唔好阻住架火車 唔該

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 cy101 於 09-3-6 16:51 發表
早 上 11 時 20 分 , 一 對 夫 婦 , 在 港 鐵 火 炭 站 發 生 口 角 爭 執 , 雙 方 你 推 我 撞 , 甚 至 不 惜 冒 着 生 命 危 險 , 將 混 戰 的 場 地 , 移 師 到 路 軌 上 。

港 鐵 職 員 乍 見 兩 人 在 路 軌 上 糾 ...

真係咩人都有

大宅

好搞笑bor!!
如果可以睇下個情形就好喇!!

大宅

阻住地球轉咪呢d人囉 ~

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真係失去理智!!!:;pppp: :;pppp:

大宅

鹽命長!!

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 London 於 09-3-6 17:01 發表
阻住地球轉咪呢d人囉 ~

何止,不知所謂

男爵府

痴線架

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

已經失控

伯爵府

唔知youtuxe有冇得睇呢!?

公爵府

傻架

大宅

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

唔知有未

原帖由 carrie_1102 於 09-3-6 17:20 發表
唔知youtuxe有冇得睇呢!?

伯爵府

好媽媽勳章

水晶宮

可能兩公婆响樹鬥大對方啫,夠彊你咪直落路軌擋車囉~~~~另一個咪話好呀咁...唔啱一齊吖...可能就係咁互大,結果兩公婆至一齊落軌繼續嘈.... 果然一山不能藏二虎...

大宅

://www.baby-kingdom.com/?244377

首頁

尾頁

跳至