自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

岩岩係另1topic提起..
諗多諗都係開個新post.
提提各媽咪小心...

件事我兩個朋友講返我聽.
個男人分別係荔枝角太子上車.
聽佢地描述個男人既樣,衣著同行為.
(身材幾高.月球表面.咩住背包.)
相信係同一個麻甩佬.
咁第1個朋友係企係近門口有得挨住個個位.
之後個死佬行埋去.我個FD本來唔為意.
但佢愈行愈埋.將隻手放係我個fd挨住個到.
即係兩個差不多身貼身...咁迫住我個fd冇機會走.
我個fd好驚.
佢另1個在場既朋友即時鬧佢你做咩呀..?
驚動左另1個c9都鬧埋1份.但個變態佬唔驚不突止..
仲對住我朋友係咁un下un下.
佢朋友即時拉開我個fd.之後行去第個車car.
個死佬仲要對住佢淫笑..

我第2個朋友經歷又係咁..
俾個賤人係咁貼住..企既位置都一樣.

俾我遇到呢個賤佬.我實 到佢傻.

所以奉勸各bk靚媽小心..
遇到呢d人唔洗驚..最緊要係驚動到其他人幫你.
就算冇人幫..佢貼埋黎講下大聲問喂.你想點呀?
佢繼續呢d行為既.我鼓勵大家一腳踢落佢小弟弟到*

男爵府

醒目開學勳章

如果係我一定會出聲鬧佢

公爵府

原帖由 beemabeeba 於 09-3-6 17:29 發表
如果係我一定會出聲鬧佢

我覺得如果佢再唔收手.鬧又唔驚.
我作為身邊人我會拎電話出黎拍低佢...

禁止訪問

公爵府

原帖由 heichunmum 於 09-3-6 17:36 發表
應該報完警再拍低佢

哈哈.拍低左先有證據嘛..

子爵府

好耐之前,已有人提醒唔好企係mtr門旁的透明板,佢果有人乘呢個位方便,對準站開門位, 摸完人就走, anyway,我企呢個位,會用個大袋頂住前面!!

子爵府

死賤佬

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

鬧佢有咩用丫! 你都已經洩底左比佢啦.

我好細個果陣屋企人已經叫我要醒目,搭地鐵唔好企響門口果d死位.
其實諗都諗到啦,企響果d位,唔理d人有心定無意,一個唔該挨埋黎,自己邊有得走呀?

男爵府

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 lovejy 於 09-3-6 17:25 發表
我鼓勵大家一腳踢落佢小弟弟到*
...

公爵府

原帖由 gion 於 09-3-6 19:04 發表
鬧佢有咩用丫! 你都已經洩底左比佢啦.

我好細個果陣屋企人已經叫我要醒目,搭地鐵唔好企響門口果d死位.
其實諗都諗到啦,企響果d位,唔理d人有心定無意,一個唔該挨埋黎,自己邊有得走呀? ...

最慘un個下先死:;pppp:

首頁

尾頁

跳至