自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

即係邊間?"水療瘦身"係咪公司名?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 Lovely媽咪 於 09-3-6 16:31 發表
即係邊間?"水療瘦身"係咪公司名?

The Spa

禁止訪問

禁止訪問

民房

I still have a lot of coupon with them

原帖由 沙沙 於 09-3-6 16:03 發表
妹妹打黎話無工開喇..全線摺...仲未出糧...前幾日返工已經無左D機...公司有乜..D同事都'立'得就'立'...佢'立'左幾包減肥茶咋....佢間公司真係有心呃人..上個月仲叫D學徒比萬9蚊學course..分期付款..好在妹妹唔係學徒 ...

禁止訪問

複式洋房

不是吧,又多一間,有沒有人買course阿???

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

做 spa 係屋企都得啦

情人節買咁部spa機比金兔

都唔知幾好
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

大宅

我有呀
諗住聽日打去美容業總會問吓係咪the spa完成清盤手續後,其他美容院會幫手做埋個couse,手續係點.

原帖由 muby 於 09-3-6 23:11 發表
不是吧,又多一間,有沒有人買course阿???

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

真係慘......無良公司!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 薳然媽媽 於 09-3-6 23:20 發表
我有呀
諗住聽日打去美容業總會問吓係咪the spa完成清盤手續後,其他美容院會幫手做埋個couse,手續係點.

新聞話呢間無係總會登記做member, 唔知有無美容院會否跟手!!!

男爵府

好媽媽勳章

我好彩D,原本於05/03/09 到期,所以2月做哂的格仔,她地仲想叫我買多100格,我無理他,如果唔係就死啦!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

楊婉儀賣廣告嗰間

別墅

我都係,佢哋叫我買我唔買,時時都叫買叫到我都唔鍾意去做,不過無理由唔做,d做慣做熟的女仔又走晒,就更加唔買啦。
原帖由 GS1968 於 09-3-7 01:20 發表
我好彩D,原本於05/03/09 到期,所以2月做哂的格仔,她地仲想叫我買多100格,我無理他,如果唔係就死啦!

王國長老

王國長老

原帖由 sonic04 於 09-3-6 23:13 發表
做 spa 係屋企都得啦

情人節買咁部spa機比金兔

都唔知幾好

你真係好呀.....
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

別墅

你係受害者?剩番好多呀?
原帖由 edea 於 09-3-7 20:31 發表

你真係好呀.....

民房

I still have a lot of courses with them! Can anyone tell me what I can do now? I bought those courses long long time ago which have no expiry date at all! Of course, I didn't kept any receipt since I trust they are a big company! So scary! So easy to close! Help!!!!! :<

民房

I have a similar situation as woomaggiewoo, I have just bought some new treatments 4 months ago, and I have asked the bank if I can request a refund, they said "NO", poor me!!!

洋房

Me too la, I still have 50 - 60 times havent use. I bought them long long time ago too. Since I was pregnant last year, I didnt go at all ... and now ... it is closed !

Is it transferable to other beauty salon ??

首頁

尾頁

跳至