自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

你係咪E傳媒臥底呀?? 我認同你講法佢o地係公眾人物, 係教壞細路, 但唔影都影o左, 係咪要家長從旁指導先係良策呢? 唔通想佢o地跳樓先令你釋懷?

我都係人阿媽, 假如我仔女有事發生(如殺o左人)我都會選擇每分每秒扶持佢度過難關, 至死不渝...

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

你講咁多做咩姐...開咁多個post.. 你煩唔煩架...駛唔駛走去遊行,去聲討呀!

侯爵府

你呢類人同你講多都waste gas, 好聲好氣同你講道理,你死牛一便頸,食古不化

禁止發言

好媽媽勳章

水晶宮

唔好意思都要講句, 真係好煩

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章

講得好 一年前發生時真係同一年後感覺真係唔同,時間真係可令人改變睇法和想法 放開,放低,放鬆,放人一馬啦mouth: 唔支持也不要灑鹽
原帖由 roccomami 於 09-3-6 23:09 發表
係咪錯.......永遠都是錯.........係咪1次都唔可以比機會...........從我做了媽媽後好容易動容,因我多了感恩之心。從孩子成長過程令我感受包容、欣賞會令自己容易快樂。 ...
嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

禁止訪問

大宅

原帖由 heichunmum 於 09-3-6 23:21 發表
我都想最後一次講:夠鐘食藥!

笑死我!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

大宅

藝人係咁,要顧形象,你5會傻到以為個個女藝人都咁純情,男藝人都咁君子嗎?你5會從亞嬌事件先發現藝人出來的只係包裝?個個都行為同形象一致?唔啱睇咪5好睇,唔使咁偏激,咬住人5放,就算學你話,我身邊有個大話精,我會5同佢來往,但我5會追住來聲討

大宅

樓主, 好心你啦, 真係次次都講埋D 三幅被

好好好好好煩呀, 最好你唔好再講啦!!

其實你真係睇下醫生, 你每次講埋D野真係好偏激, 好鬼死得人驚!!!

侯爵府

原帖由 carmenlook 於 09-3-6 23:39 發表
藝人係咁,要顧形象,你5會傻到以為個個女藝人都咁純情,男藝人都咁君子嗎?你5會從亞嬌事件先發現藝人出來的只係包裝?個個都行為同形象一致?唔啱睇咪5好睇,唔使咁偏激,咬住人5放,就算學你話,我身邊有個大話精,我會5同佢 ...

個d人自己咪仲天真.....

禁止發言

好媽媽勳章

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

樓主: 你估你係天王, 法官定曾x權?
收dad啦!

侯爵府

原帖由 carmenlook 於 09-3-6 23:39 發表
藝人係咁,要顧形象,你5會傻到以為個個女藝人都咁純情,男藝人都咁君子嗎?你5會從亞嬌事件先發現藝人出來的只係包裝?個個都行為同形象一致?唔啱睇咪5好睇,唔使咁偏激,咬住人5放,就算學你話,我身邊有個大話精,我會5同佢 ...

公爵府

畀面勳章

400% agree

歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

伯爵府

佢地muk都俾人睇哂, 你估佢地又真係好好受咩!

子爵府

原帖由 heichunmum 於 09-3-6 23:21 發表
我都想最後一次講:夠鐘食藥!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

其實佢地都係打份工,不過佢地份工比我地複習D咁解,至於佢地私生活我地冇權評論,係要話都係佢地親人至有權話,我唔鍾意阿嬌,不過佢地個行不嬲都要帶假面具做人,你鍾意米睇,唔鍾意米唔好睇,最錯唔係D女仔,係將D相傳黎傳去個D人,係又要睇又要鬧個D人. 佢地轉行又好唔轉行又好都唔關我地事,有人支持佢地佢地自己有得做,冇人支持佢地佢地就自然會消失,佢地都係打份工姐. 唔鍾意佢地未冇比錢去睇/買佢地D野law,就係咁簡單,偶像個名係外人比佢地,又唔係佢地自封,佢做得好自然個個鍾意,佢地做得唔好自然會比觀眾拎返偶像個名走.

首頁

尾頁

跳至