二手市場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

洋房

各位BK既朋友們,特別係愛靚既一眾姊妹們,有冇覺得d手手腳腳周不時都會有d死皮或稱‘枕’既物体,需要用專去死皮既工具去磨走佢,但往往都未如理想呢.........
依家介紹隻日本新產品俾姊妹們...."天使輕石".......名符其實........只要用水濕透呢塊輕石,係需要既地方輕輕摩擦,漸漸會發覺....巳摩擦既皮膚簡直靚到&滑到同天使一樣.......唔信?

新出既時候係日本賣1千Yen1塊(當然唔係好似相裏面個size 噤細la), d OL排哂長龍爭住買,唔係講笑,一個鐘頭巳經賣哂.......

而家大家可以用HK$25既超值價(size 大約係6cm x 2.5cm),親身体驗一下(由日本飛機運到),大量購買仲有discount...............
仲有,呢塊魔石與市面同類既產品質素100%唔同,..........
若有興趣既姊妹們.......或男士們,請PM我.......我會send相俾妳.........

信心保證 : 若使用後唔滿意,收貨後24時內,可完銀奉還......仲唔快d試下…

民房

PLEASE PM ME PHOTO TKS

洋房

反應非常熱烈....2件以上....包郵...

別墅

原帖由 beauty_lady 於 09-3-6 11:06 發表
各位BK既朋友們,特別係愛靚既一眾姊妹們,有冇覺得d手手腳腳周不時都會有d死皮或稱‘枕’既物体,需要用專去死皮既工具去磨走佢,但往往都未如理想呢.........
依家介紹隻日本新產品俾姊妹們...."天使輕石".......名符 ...

Pls pm photo to me w/tks.

民房

民房

原帖由 beauty_lady 於 09-3-6 11:06 發表
依家介紹隻日本新產品俾姊妹們...."天使輕石".......名符 ...

超掂,等緊大size返

大宅

Pls pm photo to me TOO! THANKS!!

男爵府

pls send me the photo

大宅

Please PM me the photo!! Thanks!!

民房

Please PM me the photo!! Thanks!!

大宅

PM ME PLS.

洋房

仲有冇人有興趣呀???

民房

PM ME PLS.

大宅

民房

原帖由 angel2008 於 09-3-6 14:30 發表

HOW TO ORDER???

民房

原帖由 beauty_lady 於 09-3-7 00:01 發表
仲有冇人有興趣呀???

TKS! PLEASE CHECK PM!

大宅

醒目開學勳章

Pls PM the photo to me pls!!! TKS!!!

民房

原帖由 angel2008 於 09-3-7 12:45 發表

TKS! PLEASE CHECK PM!

PLEASE CHECK PM AGAIN!!!

民房

我想要一個,點交收?

洋房

原帖由 beauty_lady 於 09-3-6 14:04 發表
反應非常熱烈....2件以上....包郵...

信心保證 : 若使用後唔滿意,收貨後24時內,可完銀奉還......仲唔快d試下…

首頁
12345...7

尾頁

跳至