自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止發言

好媽媽勳章

伯爵府

唔係要佢地唔出來, 係希望佢地唔好再做偶像, 因為佢地冇資格再做偶像, 希望佢地過番d平淡的生活, 唔再成為大眾討論的焦點, 這才是給他們一條生路。

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Agree.
原帖由 E_gold8806 於 09-3-6 23:27 發表
唔係要佢地唔出來, 係希望佢地唔好再做偶像, 因為佢地冇資格再做偶像, 希望佢地過番d平淡的生活, 唔再成為大眾討論的焦點, 這才是給他們一條生路。

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

除左呢兩位, 依家又加多兩位吸毒, 咁嘅 " 形象 ", 你認為還有可取之處嗎? 還可以作為年青一輩的榜樣嗎 ? 他們再留戀在娛樂圈, 只會荼毒下一代, 帶來莫大的社會污染, 思想腐敗, 貪威識食, 不知廉恥, 還有...講唔完嘅缺點+遺憾!

早走早著啦 ! 唔駛死嘅, 不過唔好再係娛圈 " 蒲頭 "囉!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

其實佢地都係打份工,不過佢地份工比我地複習D咁解,至於佢地私生活我地冇權評論,係要話都係佢地親人至有權話,我唔鍾意阿嬌,不過佢地個行不嬲都要帶假面具做人,你鍾意米睇,唔鍾意米唔好睇,最錯唔係D女仔,係將D相轉黎轉去個D人,係又要睇又要鬧個D人. 佢地轉行又好唔轉行又好都唔關我地事,有人支持佢地佢地自己有得做,冇人支持佢地佢地就自然會消失,佢地都係打份工姐.

伯爵府

咪係lor, 大家唔駛咁偏激ge, 發生lee d事,佢地都好難受ga
原帖由 polarbb 於 09-3-7 00:13 發表
其實佢地都係打份工,不過佢地份工比我地複習D咁解,至於佢地私生活我地冇權評論,係要話都係佢地親人至有權話,我唔鍾意阿嬌,不過佢地個行不嬲都要帶假面具做人,你鍾意米睇,唔鍾意米唔好睇,最錯唔係D女仔,係將D相轉黎轉 ...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

比條路人行啦....佢地都係人呀..有邊個係冇做錯過,

珍珠宮

好媽媽勳章

無人要佢地死喎, 要佢地轉工咋, 天下有咁多工唔做係要係人面前出現, 死唔知醜, 俾人睇左全相, 雖然錯不在佢地, 但都係叫做"醜"囉, 如果係我個女, 我就收埋佢隱姓埋名做個普通人算了, 唔通仲日日帶佢遊街示眾咩.

原帖由 00adafan 於 09-3-6 23:17 發表
如果你個女好似張柏芝和阿嬌,做錯了事,但網友好似你們咁,要打死她們,唔准她們出來,你們做母親的,於心何忍?
沒錯,她們是做錯了,但使唔使要置之死地,要她們死先安樂? ...

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 00adafan 於 09-3-6 23:17 發表
如果你個女好似張柏芝和阿嬌,做錯了事,但網友好似你們咁,要打死她們,唔准她們出來,你們做母親的,於心何忍?
沒錯,她們是做錯了,但使唔使要置之死地,要她們死先安樂? ...
不是要打死她們,亦不是唔准她們出來, 我估, 佢地出黎要受人目光都唔好過, 家長又唔想仔女封佢地做偶像, 希望可以放過佢地嘅, 唔係觀眾, 而係金錢/佢地公司。

侯爵府

好媽媽勳章

以寬恕之心待人
必能一生快樂

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

做錯野都要面對人架,做錯野就收埋自己係冇用架,就算轉行都係要面對人架啦,況且佢地轉行可以做咩?做sales?況且我又唔覺佢地做錯D咩事,都係影左D相...之後唔知點解會傳開左,你估佢地專登自己比人睇咩?算啦,放過佢地啦,唔鍾意米唔好睇佢地law.

珍珠宮

好媽媽勳章

咁又有無諗下,佢地咁高調行出黎,我地既小朋友又有樣學樣,你作為阿媽會點?如果你作為阿父母,你個小朋友話佢第時都要學佢地咁影呢d相,第一時間你諗緊咩?無理由鼓勵佢地掛,正路都叫佢地唔好啦..........

而家個個接受唔到既,係佢地仲係幕前博番身啫,無人唔比佢地過返d普通正常人既生活,但就唔好再扮野,搵我地/d細路錢啫

男爵府

AGREE:D
原帖由 E_gold8806 於 09-3-6 23:27 發表
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

子爵府

佢真係好難受,自己想保持玉女各色但偏發生咁不幸運事,睇唔睇佢係大家都有自由,雖然佢用左一年時間知錯,但傷口都無咁快好番,所以大家like佢咪睇,唔like佢咪唔睇佢~~

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

真係喎, 你地唔覺得近呢大半年, 多左好多無知少男少女, 唔著衫唔著褲玩自拍咩 ? 有個仲係12歲男仔, 影下體相POST上網識女仔喎, 我覺得唔多唔少都係受呢啲淫照影響!

原帖由 Sindy 於 09-3-7 00:35 發表
咁又有無諗下,佢地咁高調行出黎,我地既小朋友又有樣學樣,你作為阿媽會點?如果你作為阿父母,你個小朋友話佢第時都要學佢地咁影呢d相,第一時間你諗緊咩?無理由鼓勵佢地掛,正路都叫佢地唔好啦..........

而家個個接受 ...

男爵府

agreed !!
嘗問每個人都會做錯事, 何況佢哋嘅代價都已經好大~~
我諗佢哋呢個陰影都無法忘記的 ......
放過佢哋一馬.....

原帖由 polarbb 於 09-3-7 00:35 發表
做錯野都要面對人架,做錯野就收埋自己係冇用架,就算轉行都係要面對人架啦,況且佢地轉行可以做咩?做sales?況且我又唔覺佢地做錯D咩事,都係影左D相...之後唔知點解會傳開左,你估佢地專登自己比人睇咩?算啦,放過佢地啦, ...
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 nice1314 於 09-3-7 01:07 發表
agreed !!
嘗問每個人都會做錯事, 何況佢哋嘅代價都已經好大~~
我諗佢哋呢個陰影都無法忘記的 ......
放過佢哋一馬.....

其實可以諗下,一個有廉恥既人,都唔想再咁出黎見人,點解仲要咁招搖呢,係咪有人逼佢呢,我地咁做,都可以比佢背後既人知道,再逼佢出黎都無用,咁仲可以幫到佢,如果佢連廉恥都無埋,咁又怕咩我地叫佢收檔呢?

我地都唔係叫佢做咩啫,唔好係幕前啫,除左十二歲男仔單野,仲有吉野家呢.........

公爵府

好媽媽勳章

你講得我唔C寫咁多字

原帖由 polarbb 於 09-3-7 00:13 發表
其實佢地都係打份工,不過佢地份工比我地複習D咁解,至於佢地私生活我地冇權評論,係要話都係佢地親人至有權話,我唔鍾意阿嬌,不過佢地個行不嬲都要帶假面具做人,你鍾意米睇,唔鍾意米唔好睇,最錯唔係D女仔,係將D相轉黎轉 ...

嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

珍珠宮

將心比己
如果我係佢地 , 就唔會再出來做公眾人物
呢個世界仲有好多野可以做 je .... 何必呢?

首頁

尾頁

跳至