跳至

首頁

尾頁

大宅

唔知係唔係肚皮鬆左, 好快現肚!!

男爵府

畀面勳章

肚腩就一大個,

大宅

肚臍下小小脹脹地,不過仍然著緊以前啲牛仔褲(貼身既)

複式洋房

我都未見肚呀,肚腩仔就好。

不過我肚腩仔下面都有少少漲漲地呀。

別墅

今個禮拜開始大左啦. 最慘係D牛仔褲大脾位窄左啦.

別墅

原帖由 awesomeada 於 09-3-7 11:47 發表
肚腩就一大個,

x2

我日日嘔, 都無重過...但係個肚腩都仲响度...

禁止訪問

子爵府

肚就未見,大肚腩就有一大個。不過而家都好早jer,冇咁快真係見肚架!

大宅

但我d褲著左好窄, 所以換左大肚婆褲la~
我體重係輕左(因為成日嘔, 又無胃口), 但係個肚就大左.... sigh

大宅

自己覺得個肚漲著, 但別人睇就唔覺, 所以如果唔係有害喜, 都唔多覺自己係大肚婆, 感覺不太真實. 我都開始穿大肚褲啊, 肚位鬆的舒服.

別墅

原帖由 Granadilla 於 09-3-9 00:20 發表
我都未現肚呀,肚腩就有一個

我都係未現肚,肚腩仔都有一個, 仍然著緊以前d 褲

複式洋房

我個肚(肚only)大左都幾多. 好似食得太飽咁! 側面睇冇左條腰, 好得意! ha ha
但出街D人睇就唔覺.
體重冇mud變.

男爵府

畀面勳章

我一向都有肚腩仔, 但自從preg左之後, 個肚腩仲大左...我都以為係現肚, 反而個胸真係大左, 仲俾女同事笑添!!

大宅

我個胸都大左,尤其係夜晚。感覺好似生第一個之後谷奶咁。
我之前有好小既肚腩,而家2個幾月,個肚腩明顯大左,重有小小胃腩,我估係子宮大左,生過一次肚皮又鬆啲,於是將之前收埋左果”忽”肚腩仔推埋出黎,又將啲腸呀內臟呀推左上去。
其他都無乜點肥,褲都係著緊以前果啲,不過我著開低腰褲,應該可以頂到4,5個月既。

男爵府

畀面勳章

原帖由 CoffeeCake 於 09-3-16 14:16 發表
我個胸都大左,尤其係夜晚。感覺好似生第一個之後谷奶咁。
我之前有好小既肚腩,而家2個幾月,個肚腩明顯大左,重有小小胃腩,我估係子宮大左,生過一次肚皮又鬆啲,於是將之前收埋左果”忽”肚腩仔推埋出黎,又將啲腸呀內臟呀推左上 ...

吓...我係第一胎, 情況同你差唔多... 我諗產後我都幾難修身

我以前最鬆o個條牛仔褲已經"cool"住小腹, 所以一係著鬆身d o既legging, 一係著大肚牛仔褲, 真係感覺舒服好多!

大宅

你係咪本身好瘦架?
唔洗驚,我上一胎一共重左25KG(55磅!),三個月都減番晒。

原帖由 CBabeY 於 09-3-16 14:23 發表

吓...我係第一胎, 情況同你差唔多... 我諗產後我都幾難修身

我以前最鬆o個條牛仔褲已經"cool"住小腹, 所以一係著鬆身d o既legging, 一係著大肚牛仔褲, 真係感覺舒服好多! ...

男爵府

畀面勳章

我唔瘦, 又唔算肥, 不過骨架大, 骨重!!我而家127lbs, 人地睇落去似110lbs。

大宅

睇落唔係大隻左咪OK囉。
我都無去磅好耐啦,不過見啲衫褲都重啱著,估唔係重左好多。你預產幾時呀?

原帖由 CBabeY 於 09-3-16 15:26 發表
我唔瘦, 又唔算肥, 不過骨架大, 骨重!!我而家127lbs, 人地睇落去似110lbs。

男爵府

畀面勳章

原帖由 CoffeeCake 於 09-3-16 15:42 發表
睇落唔係大隻左咪OK囉。
我都無去磅好耐啦,不過見啲衫褲都重啱著,估唔係重左好多。你預產幾時呀?

我d衫都仲啱著, 不過個胸明顯脹左dd, 緊身衫著唔到, 褲就真係著唔到以前o個d, 暫時應該前面後面睇都未覺大隻左, 不過側面自己覺得有少少前突後有少少突。

我預產期係18/10呀!你呢??

大宅

我預產遲你一個WEEK!你會去邊樹生呀?

原帖由 CBabeY 於 09-3-16 15:48 發表

我d衫都仲啱著, 不過個胸明顯脹左dd, 緊身衫著唔到, 褲就真係著唔到以前o個d, 暫時應該前面後面睇都未覺大隻左, 不過側面自己覺得有少少前突後有少少突。

我預產期係18/10呀!你呢?? ...

首頁

尾頁

跳至