自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

三,四年前看過一段片是張敬軒响後台嘲笑別人歌手/組合, 內容大概係" 佢地想叫我作曲比, 大佬, 你五音不全喎...仲有睇下你個樣先 (扮作嘔的表情) "
唔知有無人有呢段片 or link 呢? 我想要返呀. 如果有可否比我呀? 唔該 ~~

珍珠宮

你唔係以為係真吓?
N年前啦,係做緊一個節目專登要佢咁講!

大宅

oh,咁點解要佢咁樣講?那個又是什麼節目來?我之前係在email收到條片的,因為topic係張後台真面目, 但個email無左, 所以想搵返. 

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 sonic04 於 09-3-7 14:47 發表
gIupNgL8SZI

好大口氣 真定假 ???

珍珠宮

好媽媽勳章

講左90幾次,係假嫁落

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

佢講得好好笑

珍珠宮

原帖由 susi1024169 於 09-3-7 15:19 發表
講左90幾次,係假嫁落

咪係囉,真係唔知點解咁多年都仲會有人攞番出來講,當真!

男爵府

哎呀. .
我今日先知有段咁既片o者...
想問, 可唔可以講多次發生咩事呀?

大宅

我見佢背景咁混亂, 唔似電台拍緊野喎, 同埋無咩節目需要佢咁去做啫.

大宅

原帖由 nataliepml 於 09-3-7 16:58 發表
我見佢背景咁混亂, 唔似電台拍緊野喎, 同埋無咩節目需要佢咁去做啫.

我都覺,
咁佢拍個節目有無出過街個節目名叫咩,我都想睇番個節目講咩,要張敬軒講咁樣黎話人??

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 寶寶人 於 09-3-7 16:48 發表
哎呀. .
我今日先知有段咁既片o者...
想問, 可唔可以講多次發生咩事呀?

me 2 mouth:

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

nnnnnnnnnnnnnnnn年前既事喇,講左唔係真,只係某電台節目,跟稿做~

首頁

尾頁

跳至