跳至

首頁

尾頁

子爵府

唉, 都唔知點算好, 一起身睜大眼開始就話要睇米奇, 牙又唔刷, patpat又唔洗, 面又唔洗, 就要開電視, 唔比睇又係度勁喊, 夜晚返到屋企daddy就多多藉口, 成日話亮晶晶乖就開比佢睇 , 前幾日無去婆婆度, 起身之後5個鐘都睇埋同一隻碟 , 仲要過份到訓係床上食奶咀+自己蓋好被, 勁歎咁款 , 我話同佢去街, 佢勁鍾意去街架, 佢都唔去 , 今日仲大鑊, 平時逢星期六9:30做poohpooh亮晶晶好鍾意睇, 點知今日係做米奇, 就係米奇妙妙屋喇, 平時已經睇到好似入魔咁, 依家無線又有得做, 琴晚幾經辛苦先唔比佢睇(daddy返大6夜返)點知今日一開電視先知大件事, 中招

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 Pooh529 於 09-3-7 15:10 發表
唉, 都唔知點算好, 一起身睜大眼開始就話要睇米奇, 牙又唔刷, patpat又唔洗, 面又唔洗, 就要開電視, 唔比睇又係度勁喊, 夜晚返到屋企daddy就多多藉口, 成日話亮晶晶乖就開比佢睇 , 前幾日無去 ...

謙謙三年半前已經中咗廸士尼圈套,E+仲將真傳比YY

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-7 15:15 發表

謙謙三年半前已經中咗廸士尼圈套,E+仲將真傳比YY

傻b都係架, 幾個月前join咗now迪士尼頻道, 嗰排成日一返屋企就睇電視, 之後我哋同佢講電視冇電要叉電, 聽歌先仲要同佢一齊唱一齊做動作, 而家佢一返到屋企就按下個電視睇下有冇反應(一定冇因為熄咗大制)之後佢就要聽歌, 我哋而家一星期先開一次比佢睇

子爵府

婆婆琴日帶亮晶晶去青衣城玩, 玩到6點婆婆話要返屋企喇, 點知亮晶晶就喊話要去迪迪玩, 仲要唔理婆婆自己走去入閘機 , 好在當時有個警察叔叔係度, 婆婆就話警察叔叔話天黑要返屋企, 警察叔叔就同亮晶晶講唔好喊, 天黑要返屋企, 唔可以去迪迪玩, 亮晶晶先肯返屋企

子爵府

都係我啦成日帶亮晶晶去迪迪玩, 近幾日天氣唔好所以無去到, 亮晶晶就成日都想去

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Pooh529 於 09-3-7 15:39 發表
婆婆琴日帶亮晶晶去青衣城玩, 玩到6點婆婆話要返屋企喇, 點知亮晶晶就喊話要去迪迪玩, 仲要唔理婆婆自己走去入閘機 , 好在當時有個警察叔叔係度, 婆婆就話警察叔叔話天黑要返屋企, 警察叔叔就同 ...

警察叔叔呢招幾有效架, 傻B一唔聽話我就話警察叔叔嚟捉你, 佢即醒醒定定

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 babycanny 於 09-3-7 15:41 發表

警察叔叔呢招幾有效架, 傻B一唔聽話我就話警察叔叔嚟捉你, 佢即醒醒定定

影晌哂police imagemouth:

王國長老

canny,收到你隻碟嘞,兩隻豬E+"勁舞dance波兒"
YY:
him sir:
我:

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-7 15:56 發表
canny,收到你隻碟嘞,兩隻豬E+"勁舞dance波兒"
YY:
him sir:
我: ...

YY & HIM:唔駛客氣, 慢慢聽!
豬:做乜又打我喎!作死你呀, 整親隻眼矇查查就亂咁打人

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-3-7 15:58 發表

YY & HIM:唔駛客氣, 慢慢聽!
豬:做乜又打我喎!作死你呀, 整親隻眼矇查查就亂咁打人

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-7 16:15 發表

仲眼超超添!

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-3-7 16:21 發表

仲眼超超添!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-7 16:23 發表

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-3-7 16:24 發表

:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-7 16:26 發表

:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:

你又呃POST

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-3-7 16:31 發表

你又呃POST

踩吓晶晶媽場嘛

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 babycanny 於 09-3-7 15:23 發表

傻b都係架, 幾個月前join咗now迪士尼頻道, 嗰排成日一返屋企就睇電視, 之後我哋同佢講電視冇電要叉電, 聽歌先仲要同佢一齊唱一齊做動作, 而家佢一返到屋企就按下個電視睇下有冇反應(一定冇因為熄咗大制)之後佢就 ...

我個442未續期, 呢排無得睇

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 小倩 於 09-3-7 21:01 發表

我個442未續期, 呢排無得睇

我而家真係唔敢成日開442呀,傻B可以坐係度睇兩個鐘

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 babycanny 於 09-3-7 23:23 發表

我而家真係唔敢成日開442呀,傻B可以坐係度睇兩個鐘

頭先出完post就打咗去NOW登記, 仲登記埋自選智叻樂園

子爵府

原帖由 醜樣豬 於 09-3-7 17:19 發表

踩吓晶晶媽場嘛

你邊度架??? 黎我個場玩

首頁

尾頁

跳至