跳至

首頁

尾頁

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

連婆婆,公公,儍爸,儍B,儍媽都一齊病,
呀嫲嫲可唔可以等儍B好番先出黎玩呢?

子爵府

下咁大件事, 係唔係又中左流感呢???近排真係好多人中左喎, 希望傻b一家人快快康復啦

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Pooh529 於 09-3-7 14:53 發表
下咁大件事, 係唔係又中左流感呢???近排真係好多人中左喎, 希望傻b一家人快快康復啦

兩星期前已一家三口病, 剛好返, 傻爸又再病過今日輪到我同傻B, 今次再加埋公公婆婆 激死我

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-7 12:37 發表

你都休息多啲, 準時食藥呀!佢嫲嫲邊會咁好人吖, 死都要我哋出去食飯

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 babycanny 於 09-3-7 15:09 發表

你都休息多啲, 準時食藥呀!佢嫲嫲邊會咁好人吖, 死都要我哋出去食飯

福娃吖 食少餐會X咩

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-7 15:12 發表

福娃吖 食少餐會X咩

真係比佢哋激鬼死

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-3-7 15:28 發表

真係比佢哋激鬼死

比儍爸見到E個topic會唔會

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-7 15:39 發表

比儍爸見到E個topic會唔會

唔會!因佢未 我已經出手先

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-3-7 15:43 發表

唔會!因佢未 我已經出手先

勁呀 要唔要del topic?

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-7 15:49 發表

勁呀 要唔要del topic?

唔駛啦!我成日都係佢面前數佢阿媽架啦!佢都聽慣! 可能遲早有一日佢頂唔順休咗我

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-3-7 16:03 發表

唔駛啦!我成日都係佢面前數佢阿媽架啦!佢都聽慣! 可能遲早有一日佢頂唔順休咗我

maybe有一日係你頂佢呀媽唔順休佢

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-7 16:14 發表

maybe有一日係你頂佢呀媽唔順休佢

呢個機會率大啲

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-3-7 16:22 發表

呢個機會率大啲

再係咁落去係直情會

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-7 16:25 發表

再係咁落去係直情會

傻爸份人真係幾好, 唔賭, 唔食煙, 出糧成份身家收歸中央, 唯一就係愚孝, 太聽62同99話, 冇啲主見難聽啲裙腳仔一名

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-3-7 16:29 發表

傻爸份人真係幾好, 唔賭, 唔食煙, 出糧成份身家收歸中央, 唯一就係愚孝, 太聽62同99話, 冇啲主見難聽啲裙腳仔一名

孝順仔都好過D打老母嘅敗家仔

大宅

祝你地好快無時啦,我99都中左招,又想抱我個女,今日62又話可能中招,明知仲要夾硬抱我個女
真係擔心死

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 babycanny 於 09-3-7 16:29 發表

咁你望傻B大咗都似傻爸~
唔會為咗老婆而唔記得阿媽

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-7 12:37 發表

我都中咗招啦~
噚晚開始周身骨痛
依家喉嚨好涸
今朝仲吐咗血痰

王國長老

原帖由 小倩 於 09-3-7 19:21 發表

我都中咗招啦~
噚晚開始周身骨痛
依家喉嚨好涸
今朝仲吐咗血痰

睇咗E生未!骨痛好明顯係重感冒,瞓多D,帶mask呀!

王國長老

原帖由 小倩 於 09-3-7 19:19 發表

咁你望傻B大咗都似傻爸~
唔會為咗老婆而唔記得阿媽

儍媽通氣好多 起碼個孫唔舒服唔會迫佢出街先

首頁

尾頁

跳至