自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

醒目開學勳章

不如試下飲杯暖奶..
藥食得多唔好架~
會越食越多越黎越無效..

男爵府

我食緊果種就冇啦.就算配都要醫生寫紙架
不過一普通既安眠藥.藥房都有得買...
但我唔讚成囉...
你要食呀
子峻媽咪

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有用個D一定要醫生紙,不過有D藥房會偷偷地賣比人,不過最好唔好食,我以前有食,醫生開,食左個人成日冇咩記性,重會月食月多

男爵府

係呀.食開會依賴左藥物架,,,
我而家都係搵書睇/睇到眼累就訓
免得免都唔好食呀
子峻媽咪

複式洋房

其實都知道食得多唔好, 不過做野好大壓力, 好幾個月瞓唔著, 真係會愈食愈多, 呢排寧唔瞓都唔食, 好好多了!
原帖由 beemabeeba 於 09-3-7 17:20 發表
不如試下飲杯暖奶..
藥食得多唔好架~
會越食越多越黎越無效..

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 Polly627 於 09-3-7 05:50 PM 發表
其實都知道食得多唔好, 不過做野好大壓力, 好幾個月瞓唔著, 真係會愈食愈多, 呢排寧唔瞓都唔食, 好好多了!

試下焗 d 龍眼肉加杞子.... 唔好將工作返回家..... 晚上回家就只做家的事, 公司的事唔好做唔好唸, 瞓之前沖熱水澡又或可以的話浸下浴聽下舒情歌, 瞓落床就唔好唸嘢, 只準唸瞓教, 放鬆成個人先面向天用力吸氣呼氣就慢而長瞓幾分鐘, 之後再側身瞓咁會比較易入睡, 再唔係去睇下中醫都得.....

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

瞓唔著, 可以試下臨瞓前用熱水浸腳, 滴幾滴薰衣草香薰油係熱水到先浸. 再加上滴幾滴係枕頭度. 可以好瞓好多.
Latte, 又名臭TE或臭喵

首頁

尾頁

跳至