美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

話聽日MK柏裕分店有open day
只要現有客人出席就會送返$2000facial入去你a/c wor...
得閒又有興趣就打去問下啦

不過你真係要好有定力先好做呢件事我唔想害人呢
我本人就次次都全身而退的

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

怕怕

thanks

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

哈哈
我去試做咩都係全身而退的

總之佢問你咩都話唔洗
點解呀? 總之唔洗
(你唔好比任何原因呀,無錢無時間咩都唔好講,佢地總有方法再說服你)
唔洗唔洗唔洗唔洗唔洗唔洗唔洗唔洗唔洗!!!!
你唔洗到佢都唔知點拆就會放你走啦

禁止訪問

子爵府

我連係呢到賣廣告個彩光都做左喇
又係爆hardsell (兼唔用腦地sell)
咪又係比我走得甩

我寫左篇後記,有無興趣先

禁止訪問

侯爵府

你好勇敢呀!

男爵府

我次次做都成功甩身...
試做時就會講到好有興趣咁,
等佢唔會馬虎同我做,
做完就好似陳美嬌咁話"唔洗喇唔洗喇唔洗喇多謝 "

咁即係modern beauty個度點架?
我本身唔算係佢地客戶,只係去佢地度試做過兩次咋...
今日返工又唔記得帶電話
唔知佢地會唔會打比我呢?

子爵府

各位,
我去左喇,大概用左我15mins啦
對話都幾有趣

"你有無考慮幫我地買facial呢我見你有做開body"
"我係出面有4萬蚊未做就過期"
"0甘你係到做埋的話一站式方便d嘛"
"我要0甘方便我就會join我做facial個間做埋body"
"0甘你會唔會稔下通淋巴course呢"
"我老豆係醫生佢話淋巴係唔會塞除非生cancer"
"0甘其實今日有promo如果你今日買.."
"你可以check下我record你會見到我1月先join,平均每個月先做得1-2part,以加30格我可以用1年半,我唔打算再買"
"你買左可以慢慢用..."
"EL都執得,尋日先執左間,我做咩要博?"
"佢地唔同,我地30幾年...."
"你30幾年係你既事,你30幾年唔代表我要擺錢係你地到,你地又唔係銀行又唔會比息"
"你會唔會想試埋泰式呢..."
"我做咩要另外買,我要做泰式的話可以用2格,其實我買前已經做晒research先同你地個同事講數,我好知自己要咩而且我係用晒D格前係唔會再買任何野"

講多兩句,我就走左喇
當然送的facial就袋袋平安啦

禁止訪問

畀面勳章

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

你口材

洋房

好勁呀你!

原帖由 陳美嬌 於 09-3-7 17:56 發表
各位,
對話都幾有趣

"我要0甘方便我就會join我做facial個間做埋body"
...

大宅

各位,
對話都幾有趣

...

犀利

大宅

精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

水晶宮

熱血金章

我係佢地 member 佢地成日都話有什麼 open day , 我一次都無去過, 一黎無時間, 二黎真係怕佢地好煩, 費時再找屎上身!!

但我又想問下, 佢點知佢地真係有送 d facial 比你呀?!?! 佢話送二千蚊姐, 佢地 d 單, course 咁鬼貴, 咪姐係送得果一個比你, 係咪呀?!?

子爵府

哈哈,係呀,得一
個,
我又無咩所謂,個日都係個頭睇e生

原帖由 9594 於 09-3-10 23:06 發表
我係佢地 member 佢地成日都話有什麼 open day , 我一次都無去過, 一黎無時間, 二黎真係怕佢地好煩, 費時再找屎上身!!

但我又想問下, 佢點知佢地真係有送 d facial 比你呀?!?! 佢話送二千蚊姐, 佢地 d 單, course ...

別墅

各位,
對話都幾有趣

...

哇勁呀!

我係佢到d course前年到期, 我舊年係咁博大霧呢間打去用下, 果間打去用下.
有次到走果時佢話, 小姐, 你d course其實已經過左期
如果要續, 就要再買$5000 course
哇, 我梗係唔join啦, 結果浪費左剩低果皮幾野course
除返條數當之前平均$400-500/次
唉, 我唔想次次去到d人係咁捉住sell
真係好怕, 自己又無定力

男爵府

畀面勳章

i dare not try

大宅

我一聽到依d promo就會即係收線, 我成日都俾人氹入局o架~
你好叻!

首頁

尾頁

跳至