論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我急搵完約工人,因四月要返工,前日walkin入去問,今日就有個印印來試工,試完都幾ok,點知問佢拿前僱主電話,佢竟然話唔記得,有冇攪錯,做左兩年都唔記得?佢話個電話號碼 save係另一部電話度,佢今日冇帶嗰部電話出街,(佢有兩部電話)我當然唔信,我同佢講如果佢可以即時打俾前僱主,我可以即刻請佢,佢都係話唔記得,冇辦法,我打俾個agent,個agent話係佢地叫工人唔好俾前僱主電話人,因為唔知前度鍾唔鍾,又話聽日問左先,再打俾我,都唔知信唔信好,自己又等人用,大家可以俾d意見嗎?
ps,間agent係筲箕灣,佢係西灣河都有分店o既.

子爵府

呢間公司工人到後乜都不理

原帖由 mini 於 09-3-7 22:11 發表
我急搵完約工人,因四月要返工,前日walkin入去問,今日就有個印印來試工,試完都幾ok,點知問佢拿前僱主電話,佢竟然話唔記得,有冇攪錯,做左兩年都唔記得?佢話個電話號碼 save係另一部電話度,佢今日冇帶嗰部電話出街,(佢 ...

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 mini 於 09-3-7 22:11 發表
我急搵完約工人,因四月要返工,前日walkin入去問,今日就有個印印來試工,試完都幾ok,點知問佢拿前僱主電話,佢竟然話唔記得,有冇攪錯,做左兩年都唔記得?佢話個電話號碼 save係另一部電話度,佢今日冇帶嗰部電話出街,(佢 ...

their Saiwanho branch is in Tai On Building?

複式洋房

回覆 # 的文章

yes

複式洋房

請問點樣不理
原帖由 scso 於 09-3-7 22:59 發表
呢間公司工人到後乜都不理

禁止訪問

複式洋房

我都覺得信唔過,不過自己等人用......

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

call you the next day..... I bet they are arranging someone to pretend as the ex-boss to let you contact with.

複式洋房

我都係咁諗

首頁

尾頁

跳至