自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

去到朋友屋企,朋友不斷咁諗(顯示在說話方隔)一樣物件,其實在佢家中的,係唔係要拿給她?但見到又拿不到,應該點好?

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 manman66 於 09-3-7 21:54 發表
去到朋友屋企,朋友不斷咁諗(顯示在說話方隔)一樣物件,其實在佢家中的,係唔係要拿給她?但見到又拿不到,應該點好?

珍珠宮

件物件係咩來架? 我未試過喎

等待驗證會員

原帖由 sasa@uk 於 09-3-7 21:59 發表
件物件係咩來架? 我未試過喎

I think manman66 means, that pet want food or drink.......................

manman66,

You can open your box and give that pet if you have.....

男爵府

例如去到朋友家,佢不斷諗住佢個氣球,又到歎氣,其實佢個氣球就放在家中我見到的地方,但係又拿不到(因有些東西有highlight的,例如Bear bear 我可以拿起的)給他,不知可以點。試過去到兩個朋友家都是這樣,一個要佢個氣球;一個要佢枝香檳,都在他們家,都是能見到,但拿不到....沒有人試過嗎?

珍珠宮

原帖由 manman66 於 09-3-7 22:37 發表
例如去到朋友家,佢不斷諗住佢個氣球,又到歎氣,其實佢個氣球就放在家中我見到的地方,但係又拿不到(因有些東西有highlight的,例如Bear bear 我可以拿起的)給他,不知可以點。試過去到兩個朋友家都是這樣,一個要佢個氣球;一個 ...

可能係開心指數低
要擦擦身

首頁

尾頁

跳至