興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

借問聲 ...

有無乜野 model 嘅手寫板係即插即用,唔使裝 driver gar?
路遙知馬力,日久見人心!

複式洋房

如果係microsoft OS
暫時無

水晶宮

原帖由 siu_kui 於 09-3-7 23:22 發表
如果係microsoft OS
暫時無
Thanks for your reply. BTW, I am now using the netbook and I cannot type Chinese wordings becos no Kau Fong installed

水晶宮

Somebody try to hv net meeting w/me but she is using 56K wor ...... zzzzzzzz

侯爵府

畀面勳章

原帖由 hehalady 於 09-3-8 00:39 發表
Somebody try to hv net meeting w/me but she is using 56K wor ...... zzzzzzzz

佢曉速成?倉頡?拼音?廣東話輸入法冇啊??
唔用手寫就要搵網上版搞搞啦...
>><<

水晶宮

ChunChun_Daddy )))

係我求救呀!

唔識倉頡 or 速成,真係成個白痴咁 gar

好彩啱啱 dl 狗慌試用版頂住檔 .... 事關趕住星期二交薯仔文功課兩份呀 mouth:

侯爵府

畀面勳章

原帖由 hehalady 於 09-3-8 22:54 發表
係我求救呀!

唔識倉頡 or 速成,真係成個白痴咁 gar

好彩啱啱 dl 狗慌試用版頂住檔 .... 事關趕住星期二交薯仔文功課兩份呀 mouth:

禾刀係電腦白痴黎架!
速成、倉頡果d統統唔曉...

要9慌乍?早響啦!
禾用緊...綠色9慌免裝版...好9耐喇...
你要就留PM e貓啦...~_~"

洋房

http://www.sendspace.com/file/rhs3ls

斷link 話我知吧

水晶宮

原帖由 IT-shadow 於 09-3-11 14:06 發表
http://www.sendspace.com/file/rhs3ls

斷link 話我知吧

首頁

尾頁

跳至