二手市場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

有冇bb 將會在今年 5, 6, 7月出世呢, 我囡囡於上年6月中出世, 有很多衣服現在都不合穿, 當中有包被, 冬天襯衣, 冬天長褲, 冬衣褸. 夏天衫, 手套, 襪, 鞋仔, 等等. 有些更是未穿過新的.
bb 生長得快, 衣服很快就會不合穿, 既新淨冇爛, 就此掉棄很浪費.

我囡囡的衫全都是用人手清洗的. 又乾淨. 冇爛.
故此, 若果準媽咪唔介意 的話, 我可以以超平價錢轉讓那些衣物. 一lot 過一個價錢. 不會遂件計. 如有興趣. 講 email 我. [email protected]

大宅

EMAIL 了你

大宅

我SEND 不多EMAIL 給你呀..
不如你EMAIL 給我呀...

[email protected]

HI..
我的囡囡是5月出世的..不知道..你的衫有多少件..
我不知如何出價..你心目中想如何呢..
我有興趣呀..

伯爵府

原帖由 mirandakayee 於 09-3-8 00:02 發表
我SEND 不多EMAIL 給你呀..
不如你EMAIL 給我呀...

[email protected]

HI..
我的囡囡是5月出世的..不知道..你的衫有多少件..
我不知如何出價..你心目中想如何呢..
我有興趣呀.. ...

已經回覆妳了, 請查私人傳訊

伯爵府

原帖由 第二任媽媽 於 09-3-8 00:31 發表

已經回覆妳了, 請查私人傳訊

只需付小小錢, 就可有足夠bb 兩季穿的衣服和鞋襪. 超值, 歡迎查詢. 而且衣服既新淨, 又靚, 可以省回不小錢呢!!

首頁

尾頁

跳至