家庭理財

跳至

首頁

尾頁

民房

早兩個禮拜,我幫左一個經紀買黃金~
用左$50000去投資,直至琴日,夾夾埋埋都嬴左差唔多一萬蚊啦~幾開心~
佢話公司個財經分析師話今個月底黃金有機會會過千蚊~
嘩......到時真係過千我就發啦~
不過大家點睇呢?

大宅

認識瑞士牛牛第二回

溫馨提示:
妳玩係1:100的槓桿遊戲 !!
Kindness is like a key,which rusts if we put it aside.Use it frequently not only could help others but also could help ourselves.

禁止訪問

男爵府

黃金一回吐,要你傾家盪產去填數,個經紀紀吾係好人,一定想害你,千祈未玩,蝕死你.

買就買d大腳板或者無槓杆既紙黃金,玩倫敦金,輸死你,吾好制!!!!!

民房

都有蝕本金既可能~
但係佢都會同我做兩至三蚊止蝕,所以都幾安全~
不過唔係風險高,又點會嬴得多呢?
我都想玩股票,但係而家咁既時勢,都唔知幾時先有錢賺,不如玩下金,嬴夠就走算啦~

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

一睇就知有人想sell嘢啦

民房

回覆 # 的文章

初時我都有諗過依個問題~
但係如果個經紀幫我輸晒,咁咪即係等於冇生意?相信佢都唔會咁做既~
另外仲有一個原因~
就係個經紀係朋友介紹架~
佢自己都幫佢玩左一年左右,前前後後都嬴左幾萬蚊~算係幾穩陣~

男爵府

倫敦金係無監管,即係吾個遊戲規則吾公平,人地違規你都無符架。

黃金止蝕吾係一定止到架,個價會跳,中間末必承到。你問下個經紀,同睇埋合約,個止蝕係未一定做到,?

如果你輸得起,同埋輸左都吾會吾開心,羅個經驗都好既。

男爵府

原帖由 marco1717 於 09-3-8 00:55 發表
初時我都有諗過依個問題~
但係如果個經紀幫我輸晒,咁咪即係等於冇生意?相信佢都唔會咁做既~

輸死左一個未找個新客(水魚)羅。
係個經紀係朋友介紹架~
佢自己都幫佢玩左一年左右,前前後後都嬴左幾萬蚊~算係幾穩陣~:wahaha ...

玩成年先得幾萬,但係你睇下個圖,補起上黎萬萬聲,高風險,低回報。

民房

幾萬都唔錯啦?
佢都有嬴有輸,咁唔會手手都中既~
幾萬回報我好滿足架啦~
佢個平台有得SET個範圍,就算跳左都唔怕~ 都止蝕到~

男爵府

最緊要係合約係未話跳左吾駛賠? 真係吾好信d sales,我見過吾少無良經紀呃d天真既亞婆,喊住咁哭喪,....

你睇3月6日個一分鐘圖,一分鐘都跳4元美金,daily圖可以九十蚊美金,吾好話margin倉,實盤都死。

你真係信你個friend,你問佢借d statement睇下先(不過,倫敦金d單可以做假)你真係要小心,連你個friend都可能呃你,小心d,...

我真係吾想你之後輸錢,家下經濟吾好,留番個錢係個袋到,

想玩都玩d有監管,無監管報警都無用,真係好慘架,

吾好咁天真同咁傻,玩實金啦。玩margin金係高手至得,你覺吾覺得你個sales係,如果佢係,都發左達啦,駛鬼賺你雞碎咁多佣金。

玩下模擬先,有7成功率至考慮。真係吾好咁快呀。

你如果真係吾介意輸錢同俾人呃,都可以羅d人生經驗,當買個教訓都好,幫下個sales,家下d人醒左好多,好少上當。

民房

Evan,你好專業喎~
你自己玩開咩架?

首頁

尾頁

跳至