自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

如題..... 請提供地址或電話, 方便尋找

我仔極鐘意超人, 佢想找 mebius 超人系列 ge 公仔

男爵府

灣仔太原街

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 funbabyhk 於 09-3-7 09:56 發表

我仔極鐘意超人, 佢想找 mebius 超人系列 ge 公仔

係咪Bandai 約7吋高既膠公仔??如果係..
~旺角兆萬都算齊~
或者黃埔奇趣天地都幾多
我個仔又係極鍾意超人架

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Thanks!
我仔勁鐘意, 其實佢已經有好多隻 ga lamouth:

民房

Ultraman Mebius 少見d wor, 前一排周圍都係得 Ultraman Max, 我個仔唔like. 你試下去兆萬對面, 有間樓上(1樓) 舖睇下, 果度都可能有.
果d 7" 膠公仔我個仔有齊啦, 有d香港無既, 我地上年去日本都買埋啦, 加埋d 怪獸, 亞仔勁happy.
原帖由 funbabyhk 於 09-3-7 09:56 發表

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 funbabyhk 於 09-3-7 10:44 發表
Thanks!
我仔勁鐘意, 其實佢已經有好多隻 ga lamouth:mouth:" />mouth:" />

睇下呢d啱唔啱使

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b8629260
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1116021235
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b8416094
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b10103236
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b9993096
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b9992970
另外~你可以去旺角皆旺(唔記得幾多樓)近扶手電梯有間叫"Q太郎"既玩具舖睇睇,佢地都有絕版超人玩具.
旺角"現時點"都會有絕版超人公仔賣,我覺得比yahoo拍賣場貴,不過有幾間都幾多絕版款mouth:

男爵府

康怡大快活對面有間鋪頭都有好多咸旦超人野

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 sylcaca 於 09-3-7 11:16 發表
康怡大快活對面有間鋪頭都有好多咸旦超人野

請問多唔多 tiga, gaia, cosmo,dyna....etc.???

男爵府

原帖由 chunchunbb 於 09-3-7 11:21 發表

請問多唔多 tiga, gaia, cosmo,dyna....etc.???

佢間鋪D貨好雜GA, 基本上大部份超人都搵到, 紙盒既有, 拎蛋又有, 連12吋高既超人都有, 仲有好多超人書, 不過要尋寶慢慢搵

P.S. 如果你有行開康怡, 你應該有D印象以前出康山個邊出口有間玩具店, 門口有個真人咁大既咸旦超人, 咪就係呢間LAW

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 sylcaca 於 09-3-7 12:09 發表

佢間鋪D貨好雜GA, 基本上大部份超人都搵到, 紙盒既有, 拎蛋又有, 連12吋高既超人都有, 仲有好多超人書, 不過要尋寶慢慢搵

P.S. 如果你有行開康怡, 你應該有D印象以前出康山個邊出口有間玩具店, 門口有個真人咁大既 ...

等我去睇睇先~唔該晒

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

旺角兆萬好多款,仲有怪獸添

我個囝都好鍾意 mouth:
愛 我 就 別 傷 害 我

珍珠宮

我屋企大大細細起碼有40個超人膠公仔.

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 macca 於 09-3-8 01:38 發表
我屋企大大細細起碼有40個超人膠公仔.

咁咪齊哂囉
愛 我 就 別 傷 害 我

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

我個仔都係超人fans, 你地有無去開邊度買超人衫比小朋友著呀, 我去開果間d款越黎越少了

男爵府

chunchunbb,
你去左康怡果間之後, 可唔可以報下料, 想知道多唔多超人同埋係咩類型多, 謝!
原帖由 chunchunbb 於 09-3-7 12:24 發表

等我去睇睇先~唔該晒

珍珠宮

我都唔知, 淨係知買極都仲可以搵到唔同款.
原帖由 kitwong 於 09-3-8 17:58 發表

咁咪齊哂囉

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 S.B.N. 於 09-3-9 15:38 發表
我個仔都係超人fans, 你地有無去開邊度買超人衫比小朋友著呀, 我去開果間d款越黎越少了

我個仔中毒太深.......
超人公仔衫已經滿足唔倒佢.....
佢要超人造型既衫或者未變身前既隊員衫mouth: mouth: ......
香港我搵唔倒,只係搵倒某d日本戰隊既造型衫..我而家上日本yahoo買(有時絕版既超人造型衫要買2手衫)..不過搵香港d公司寄到返香港好貴...............

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 macca 於 09-3-9 20:20 發表
我都唔知, 淨係知買極都仲可以搵到唔同款.

就算同款佢都可以1個超人出幾種變身模式....我個仔淨係bandai出果種超人迪加膠公仔已經有7個(真係個個唔同色架mouth: mouth: )

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 S.B.N. 於 09-3-9 15:40 發表
chunchunbb,
你去左康怡果間之後, 可唔可以報下料, 想知道多唔多超人同埋係咩類型多, 謝!

我應該下星期先去,到時上黎講比大家知

男爵府

我琴日講左比我個仔聽, 佢已經急不及待地想去!
搵香港公司代寄真係好貴, 之前有bk媽咪講過話可以代購, 你睇下會唔會平d, 我見到今年四十週年都出左一款迪加造型衫, 我見過淘寶都有架, 隊員衫都有, 不過應該唔係正貨囉, 你去參考下啦! btw, 如果你地知道邊度有多d超人衫既就講聲我知啦, tks!

首頁

尾頁

跳至