自由講場

跳至

首頁

尾頁
y

男爵府

我的yahoo.Blog背景主題已用自己相片,但我想係中間最上位置另外加多張相,有無人可教我點整呢,thank you

男爵府

原帖由 y 於 09-3-7 05:51 PM 發表
我的yahoo.Blog背景主題已用自己相片,但我想係中間最上位置另外加多張相,有無人可教我點整呢,thank you

妳去我blog 度睇吓係咪想好似我咁!

依條link 我有講點整: http://hk.myblog.yahoo.com/veronicams_tsim/article?mid=5169
y

男爵府

原帖由 Vca 於 09-3-8 04:24 發表

妳去我blog 度睇吓係咪想好似我咁!

依條link 我有講點整: http://hk.myblog.yahoo.com/veronicams_tsim/article?mid=5169

係呀!唔該晒,我成功了

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

但點解我張相得一半既?

我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

男爵府

原帖由 bebu123 於 09-3-8 12:34 AM 發表
但點解我張相得一半既?

因為妳張相原本size 太大! 妳要先resize 張相先再整做標題背景~~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 bebu123 於 09-3-8 08:34 發表
但點解我張相得一半既?

闊度set做600-800像就會睇得晒...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 小倩 於 09-3-8 21:06 發表

闊度set做600-800像就會睇得晒...

請問係邊到set呀?我搵番編輯個度搵唔到呀
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

首頁

尾頁

跳至