派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

請問除佐onda, kiwwi, facy-cake
仲有邊度有卡通造型蛋糕訂?

大宅

Please check PM.

原帖由 ah_tal 於 09-3-7 23:46 發表
請問除佐onda, kiwwi, facy-cake
仲有邊度有卡通造型蛋糕訂?
Charles Chan

別墅

candy 9996,

pls pm me also, thanks a lot

複式洋房

3D 灰 姑 娘 生 日 蛋 糕

各 位 媽 咪, 小 女3 歲 生 日 想 買 3D (Cinderella) 灰 姑 娘 生 日 蛋 糕 , 那 裏 有 好 介 紹, 好 食 及 好 看. Thanks....
[email protected]

大宅

我見到黃大仙雙鳳街三井餠店有3D蛋糕, 灰姑娘蛋糕好似都有. 130/LB.

男爵府

靚唔靚呢...

原帖由 vivian6108 於 09-3-10 23:50 發表
我見到黃大仙雙鳳街三井餠店有3D蛋糕, 灰姑娘蛋糕好似都有. 130/LB.
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

大宅

我見到款式都可以, 餠店話可以自己比款設計.

大宅

原帖由 candy9996 於 09-3-8 02:34 發表
Please check PM.

pls pm me, thx ~

別墅

原帖由 kittykathk 於 09-3-9 04:46 發表
各 位 媽 咪, 小 女3 歲 生 日 想 買 3D (Cinderella) 灰 姑 娘 生 日 蛋 糕 , 那 裏 有 好 介 紹, 好 食 及 好 看. Thanks....
[email protected]

太子道 uncle fong (以前係超群)﹐ $149/lb。

複式洋房

I would like to know the info. too. Thanks.

男爵府

原帖由 vivian6108 於 09-3-10 23:50 發表

荃灣近亨和街好彩轉彎直行有間餅店有$398-/個,佢有so版出嚟都幾靘,不過我未食過佢d餅唔知好無食,間餅店裡面有介紹個師傅好似係酒店出身!

洋房

Would you please pm me too?

男爵府

好媽媽勳章

可PM 給我嗎thx

禁止訪問

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆 2# candy9996 的文章

Hi Candy 9996,

Pls also PM me, Thanks a lot!!

男爵府

What is the name of the cake shop?

原帖由 peggy@_@ 於 09-4-8 00:49 發表

荃灣近亨和街好彩轉彎直行有間餅店有$398-/個,佢有so版出嚟都幾靘,不過我未食過佢d餅唔知好無食,間餅店裡面有介紹個師傅好似係酒店出身!

複式洋房

pls pm me, thanks.

首頁

尾頁

跳至