嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

點解我上護協個網度睇, 都睇唔好多媽媽所講的得賣的產品和價錢...(例如d洗奶樽液呀, chuchu ppsu 奶樽等)
我想問下係咪要打電話去問的呀? 而我又可以點先知道佢有d咩賣呢?
請指教, 謝謝~

男爵府

陪月勳章

基本上bb的用品都很齊全.奶樽,奶粉,餐具.尿片,bb車(要訂貨)bb床, bb床上用品.洗頭水,沐浴產品.仲有好多野.牌子有avent, combi .黃鴨仔,chuchu,阿b哥,pegion. 價錢比百貨公司平d. 但要有奶粉會員証先可以買到野.你自己上去睇下. 不過入面好細.買野好迫人.

大宅

原帖由 bulubee 於 09-3-8 22:10 發表
點解我上護協個網度睇, 都睇唔好多媽媽所講的得賣的產品和價錢...(例如d洗奶樽液呀, chuchu ppsu 奶樽等)
我想問下係咪要打電話去問的呀? 而我又可以點先知道佢有d咩賣呢?
請指教, 謝謝~ ...

chu chu ppsu 8oz $62, 5oz $59, 160ml $100, 240ml $108, 母乳育兒闊身5oz $64, 8oz $69, 耐熱玻璃5oz $47, 8oz $5。奶瓶洗潔液唔知係無貨定係我嫌重無記底個價錢。
你仲想知D咩價錢呀?我前牌去格過價,睇下幫唔幫到你。
佢舖面真係好細,我通常係office hour去格價或買野,唔係太多人,大部份物品用惠氏會,教協証都可以訂。
如果要買BB床、BB車、尿片要訂貨,惠氏証、教協証都可以訂,奶粉(唔記得咩牌子,唔係日本牌子)、Medela奶泵要有護協証先可以訂。

別墅

我想問佢地係咪有得買電器果d架?? 如果有, 係點先可以買呢?? 係咪人人都買得? 有惠氏bb會卡可唔可以買??? 唔該哂!!!

大宅

回覆 # 的文章

嘩! 資料好齊全呀...謝謝你呀!!!

其實我最想睇下d aprica bb車; bb床上用品; 同埋一d 護理用品, 因為我連佢有咩牌子都唔知...

係咪一定要自己親身上去睇/問價的呢? 我好耐之前去過一次, 多人到傻, 又迫....

我可以問到朋友借護協證, 謝謝你!!!

大宅

原帖由 bulubee 於 09-3-9 11:28 發表
嘩! 資料好齊全呀...謝謝你呀!!!

其實我最想睇下d aprica bb車; bb床上用品; 同埋一d 護理用品, 因為我連佢有咩牌子都唔知...

係咪一定要自己親身上去睇/問價的呢? 我好耐之前去過一次, 多人到傻, 又迫....:igiveu ...

Aprica bb車都平過出面,因為我都會買Aprica,所以都格佐價,Chocolat Q B113-720 $3218。你搵日上去睇一睇有咩買,順便抄抵價錢做ref
我記得有雅芳婷、c-max bb床、唔同牌子的奶樽、詩思樂、奶粉、bb食糧、洗潔用品個d咁

大宅

請問用「教協證」可以買bb用品,如奶樽、嬰兒用品、訂bb車、訂bb床嗎?

首頁

尾頁

跳至