跳至

首頁

尾頁

大宅

今日去百佳買史x生清雞湯1公升裝, 好多時煮餸都有用佢, 見有優惠裝(1袋3盒)以為會平d - $38.5, 平均即係$12.6 一盒啦, 然後睇一睇想知道到底平左幾多啦, 點知單件買仲平 - 係$11.4 ($11.4 x 3 都只係 $34.2), 比起佢所謂優惠裝仲平左$4.3 , 咁我點解仲要買優惠裝?? 如果趕時間唔睇清楚佢既價錢牌, 比百佳搵左笨都唔知....
其實過年前我已經發現過出前一丁都有咁既情況, 1袋5包既價錢, 圍起上黎仲貴過單包買, 仲有1次買嘉頓夾心餅, 同款唔同味都有唔同價錢, 真係睇漏一眼都唔得

大宅

好媽媽勳章

唔只係清河百佳係咁
間間都係 ...

有時出前x丁都係咁嫁
唯有小心d囉

男爵府

唔關清河邨事............

百佳全部都係.......

我個日買午餐肉, 見到一鑵居然平過一set三鑵......我心諗, 邊個咁低B會買三鑵裝呀.....無平到仲要貴D!!

點知夜晚我老公走來show比我睇佢買咗一set三鑵......

大宅

係, 無錯, 全部百佳都係咁, 仲有呀, 電視成日話至低價, 其實雜貨鋪既價錢仲平過佢......

原帖由 hinhei 於 09-3-8 22:47 發表
唔關清河邨事............

百佳全部都係.......

我個日買午餐肉, 見到一鑵居然平過一set三鑵......我心諗, 邊個咁低B會買三鑵裝呀.....無平到仲要貴D!!

點知夜晚我老公走來show比我睇佢買咗一set三鑵......:badfe ...

首頁

尾頁

跳至