嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

e家bb差唔多滿月,想買條Baby Bjorn
但心思思唔知買Synergy 定係Active好
Synergy唔知要幾大先用得呢?
有無媽媽比下意見

別墅

我都想買條Synergy, bb 8磅以上就用得. 上次我係健康院見到個mami用, 問佢意見, 佢話Synergy承托好o的, 同埋無咁焗wor.

大宅

我聽d媽咪講Synergy要個頭仔有力先用得,唔係怕個頭會fingfing 下,有無d用緊ga媽咪,你地bb幾大開始用呢

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我個b由3個月開始用, Synergy個頭位有得較鬆緊, 基本上唔會fing fing 吓.
你可以帶bb去 Mother Care 試吓先買

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Synergy唔會個頭fing fing 下,因為佢包到成個頭位架, 我自己就用synergy, 揹得好舒服又唔會腰酸背痛.

大宅

小黑咪,你個bb幾大開始用呀?

珍珠宮

畀面勳章

Synergy

民房

我都買咗Synergy嚟用,好好用呀~我小b滿咗月就用喇,因為佢都成12lbs,抱住出街真係好辛苦吖 。同埋bb一揹住就會瞓覺,唔會頭fing fing吖,所以貴d都值吖

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 treasurebaby 於 09-3-7 14:38 發表
我都想買條Synergy, bb 8磅以上就用得. 上次我係健康院見到個mami用, 問佢意見, 佢話Synergy承托好o的, 同埋無咁焗wor.

Yes, Synergy is very good. My boy is 1 yr old (20+ lb), I am still using it, he likes to be carried by Synergy too!

複式洋房

我都想買Synergy呀,但係要成$1499,而家AE卡有85折,但係我又冇AE卡喎,又冇會員卡,所以我重十五十六呀,各位,你地阿B可以揹到幾多磅呀?唔知會唔會好快唔岩用呢?

公爵府

我bb已經個半月大人仔, 岩岩問朋友借左條Baby Bjorn, 試左2日, 都覺得幾好用, 講真bb咁重, 如果一個人同佢出街, 好難就咁抱住, 雖然揹帶唔用得耐, 不過我個人覺得都係一個必須品~

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 Eana 於 09-3-7 12:23 發表
e家bb差唔多滿月,想買條Baby Bjorn
但心思思唔知買Synergy 定係Active好
Synergy唔知要幾大先用得呢?
有無媽媽比下意見

Synergy 好 . esp 夏天, 薄身又唔局, 不過如new born就一般, 因頸位太soft, 承托力唔夠

大宅

原帖由 BC1226 於 09-3-8 00:54 發表
我都想買Synergy呀,但係要成$1499,而家AE卡有85折,但係我又冇AE卡喎,又冇會員卡,所以我重十五十六呀,各位,你地阿B可以揹到幾多磅呀?唔知會唔會好快唔岩用呢? ...

請問知唔知AE咭折到幾時?

複式洋房

AE卡好似折到今個月尾,你有嗎?
如果有既話,可唔可以JOIN埋一齊買呀?
我會比返現金你架

大宅

原帖由 BC1226 於 09-3-8 19:20 發表
AE卡好似折到今個月尾,你有嗎?
如果有既話,可唔可以JOIN埋一齊買呀?
我會比返現金你架

我有AE咭,但我只係上網睇過你地話好,未睇過現貨,係咪要抱埋bb去試架?同埋...其實係邊度買架?
如果地點同時間ok,可以一齊去睇睇。

複式洋房

係呀~最好係抱埋bb去試啦,我之前都係抱埋我個b去,係mothercare有得買,時間我可以就你呀,你睇下如果邊日係可以去睇or買既話可唔可以約埋我去呢?thx~

大宅

原帖由 BC1226 於 09-3-9 00:22 發表
係呀~最好係抱埋bb去試啦,我之前都係抱埋我個b去,係mothercare有得買,時間我可以就你呀,你睇下如果邊日係可以去睇or買既話可唔可以約埋我去呢?thx~

已PM你

大宅

我個b滿月已買左條Synergy, 老公揹. 好好用. 一個月前買都冇折添. 麥依家ae咁抵. 試晒都係覺Synergy好用. 不過係多一塊野係背部. 但係承托力真係好好. 我覺得講邊隻好與唔好都冇用. 真係要親自去試餐飽先. 我地買果日.試足半小時有多. so. 要試真d. 咁貴..
大眼bb哈士奇

複式洋房

我都pm返你啦

複式洋房

請問折咗幾錢呀, 我都考慮緊買combi / aprica / baby bjorn 好!
原帖由 BC1226 於 09-3-9 12:37 發表
我都pm返你啦

首頁

尾頁

跳至