自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

不過好多都斷左碼, 剩番D 大腳八size, 但係都好抵買. 我買左2大1小既Crocs, 都唔洗$400. 仲有Crocs O個個手挽袋, 都係$99.

大宅

我都好想去睇下呀

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

今日去左
男裝得返d勁大隻
女裝就有多d款
買左對粉紫色$88同淺綠色$50
好抵呀~

男爵府

又錯過了

大宅

我都覺得好抵, 買了一對女裝和一對男裝.

禁止訪問

睛靈勳章

男爵府

原帖由 minamina 於 09-3-8 23:04 發表
又錯過了
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

男爵府

Ayi........Teresa 你下次喺中西區post 多次呢 d 好嘢得嗎?

tks!

原帖由 Teresa 於 09-3-6 21:31 發表

不過好多都斷左碼, 剩番D 大腳八size, 但係都好抵買. 我買左2大1小既Crocs, 都唔洗$400. 仲有Crocs O個個手挽袋, 都係$99. ...

侯爵府

好媽媽勳章

OH! Too Late!
[img align=right][/img]

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

去了等於冇去, 因冇我個碼!

原帖由 yanfaifai 於 09-3-9 12:48 發表
OH! Too Late!
大比 比比 bb 係2月13日出咗世, 體重有3.97kg :-P :-P 2月19日-3.935kg 7月27日-(出咗1隻牙仔下R1)&轉身:扒->平 8月13日-8.360kg](身長67cm; 頭圍43.3cm)(出咗2隻牙仔下R1,L1)&轉身:爬爬-有時縮起個肚 11月27日-8.560kg(上3, 下3)拍手, give me five

大宅

原帖由 totoro 於 09-3-9 19:42 發表
去了等於冇去, 因冇我個碼!

Yes, the sizes jump from size 4 to size 8. No size 5-7 for better styles.

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Missed

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

太遲了!

首頁

尾頁

跳至