跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

2歲小朋友剛剛病完好番, 想帶佢睇中醫調理身體, 請問有冇媽媽可以介紹比我

大宅

好媽媽勳章

up~

原帖由 福媽 於 09-3-9 15:05 發表
2歲小朋友剛剛病完好番, 想帶佢睇中醫調理身體, 請問有冇媽媽可以介紹比我

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我兩個仔而家去睇翠屏花園有個平安女中醫, 我大仔既濕疹佢暫時幫到, 100元兩日沖劑+藥粉敷藥, 平靚正, 我覺得好過大埔墟吉星...

大宅

好媽媽勳章

Thanks~

請問除咗睇濕疹好之外, 有冇睇埋調理身體呀, 因囡囡病完之後個胃口好差, 成日都唔肯食野

原帖由 mrs.so 於 09-3-11 12:32 發表
我兩個仔而家去睇翠屏花園有個平安女中醫, 我大仔既濕疹佢暫時幫到, 100元兩日沖劑+藥粉敷藥, 平靚正, 我覺得好過大埔墟吉星...

公爵府

我大仔話食左中藥之後開胃好多, 女中醫話我大仔內脾超濕, 開左D健脾開胃既藥...

大宅

好媽媽勳章

多謝你啊蘇太 咁我快d帶囡囡去睇先, 希望佢快d有胃口喇

原帖由 mrs.so 於 09-3-11 17:09 發表
我大仔話食左中藥之後開胃好多, 女中醫話我大仔內脾超濕, 開左D健脾開胃既藥...

公爵府

好小事。。。唔好客氣

男爵府

我亞仔腸胃唔好, 我都想帶個仔去睇中醫, 但係佢唔肯飲中藥, 都唔知點算, 唉~~

公爵府

我剛剛同兩個仔睇完平安, 我個仔話藥粉唔太苦...

男爵府

原帖由 mrs.so 於 09-3-12 16:56 發表
我剛剛同兩個仔睇完平安, 我個仔話藥粉唔太苦...

hi mrsso,

請問星期日開嗎? 需否預約? 有沒有tel no. ? thanks!

公爵府

星期日OFF, 星期六由中午12點至5點, 26672418...

男爵府

原帖由 mrs.so 於 09-3-14 07:46 發表
星期日OFF, 星期六由中午12點至5點, 26672418...

thanks!

公爵府

哎呀...小事, 唔駛唔該...

首頁

尾頁

跳至