嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

洋房

請問各位媽咪知唔知道邊到有噓噓樂"S"買呀?我去過吉吉島無得買 ,萬靈無'S"買得"M"買呀!

別墅

可以直接向噓噓樂訂,買兩箱仲有得送貨!

大宅

灣仔道街市入口第一間既藥房有呀,細碼$55/48條
好底買

洋房

原帖由 celeo 於 09-3-9 19:25 發表
可以直接向噓噓樂訂,買兩箱仲有得送貨!

thanks a lot呀 請問那個網站有得訂架?

洋房

原帖由 chuliu 於 09-3-9 19:51 發表
好底買

謝謝你呀!又幾底買喎

子爵府

護協訂最平!
原帖由 leongyvonne 於 09-3-9 16:50 發表
請問各位媽咪知唔知道邊到有噓噓樂"S"買呀?我去過吉吉島無得買 ,萬靈無'S"買得"M"買呀!

子爵府

咁L碼幾$包呀?一包幾多條呢?

原帖由 chuliu 於 09-3-9 19:51 發表
好底買

大宅

Can buy at BabyOutlet (shop) in Mong Kok, CWB, TKO. I bot from them at BBfair, when buy 1 box, is just under $1/piece (S). I can give u their number if u want and u can call to check price.
But I think cheapest is when the brand does promotion at stores. I got a box at Apita last time. Avg around $0.8 per piece.

洋房

原帖由 garfield097 於 09-3-10 10:22 發表
護協訂最平!

我唔識點係護協訂呀 ,可唔可以俾d資料我呀!謝謝!

洋房

原帖由 meejh 於 09-3-10 13:06 發表
Can buy at BabyOutlet (shop) in Mong Kok, CWB, TKO. I bot from them at BBfair, when buy 1 box, is just under $1/piece (S). I can give u their number if u want and u can call to check price.
But I thin ...

我都想要babyoutlet資料,check下d price都好喎!麻煩你pm俾我! 謝謝

子爵府

http://www.nurse.org.hk/c_index.htm
打電話問價錢先,上次我問加左價,但張表未改!

原帖由 leongyvonne 於 09-3-10 13:14 發表

我唔識點係護協訂呀 ,可唔可以俾d資料我呀!謝謝!

洋房

原帖由 garfield097 於 09-3-10 15:23 發表
http://www.nurse.org.hk/c_index.htm

Thank you!

別墅

會員價
$46.5 46片細
$52.5 42片中(買兩箱)
$52.5 36片大(買兩箱)
$52.5 32片加大(買兩箱)

洋房

原帖由 garfield097 於 09-3-10 15:23 發表

點解我係護協搵唔到既!

洋房

原帖由 celeo 於 09-3-10 19:07 發表
會員價
$46.5 46片細
$52.5 42片中(買兩箱)
$52.5 36片大(買兩箱)
$52.5 32片加大(買兩箱)

我想訂呀!但點先可以訂呢?

首頁

尾頁

跳至